Διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟ Ρουφ ο Μανώλαρος


Γιάννης Τεριλίδης

Διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟ Ρουφ ο Μανώλαρος


Διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟ Ρουφ, είναι ο Αλέξανδρος Μανώλαρος. Ένα πρόσωπο διαχρονικά γνωστό στην ομάδα, αλλά και στο ευρύτερο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, από την ενασχόλησή του με τα κοινά του Κεραμεικού.

Όμως ο ίδιος βάζει μια τελεία σ’ αυτή τη μεγάλη του προσπάθεια και μπαίνει δυναμικά, έτσι όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος σε έναν άλλο χώρο, αυτόν της επικοινωνίας. Και είναι σίγουρο, πως θα το στηρίξει σε απόλυτο βαθμό. Ο ίδιος για τα νέα του καθήκοντα και ερωτηθείς σχετικά είπε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπελλο ΕΠΣ: Οι υποψήφιοι Κυπελλούχοι στις 52 ποδοσφαιρικές Ενώσεις

«Είναι μεγάλη μου τιμή, που αναλαμβάνω στην ομάδα της καρδιάς μου (υπήρξε ποδοσφαιριστής), ένα πόστο, εξ ίσου σημαντικό, στη σημερινή μας εποχή, όπως αυτό της επικοινωνίας.

Ο ΠΑΟ Ρουφ, είναι μεγάλος σύλλογος, που επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα και μάλιστα οι προοπτικές που αναπτύσσονται είναι πολύ μεγάλες.  Από τη μεριά μου, θεωρώ πως αυτά τα βήματα είναι μπροστά και γίνονται υπό μια έννοια.

Να προωθηθεί ακόμη περισσότερο η εικόνα και το προφίλ του συλλόγου. Η μεγάλη ιστορία που κουβαλά στην πλάτη του το Ρουφ, μας κάνει όλους να υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του. Και πιστεύω πως δεν είναι υπόθεση του ενός, αλλά θα πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια του Θοδωρή Κουνάδη και των συνεργατών του, ώστε να κτιστεί ένα υγιές σύνολο, σε όλα τα επίπεδα που θα κάνει μόνον φίλους και θαυμαστές.


Sportime Extras