Αιολικός Μυτιλήνης – Παπασπύρου: Νέο ξεκίνημα με φόντο τις νίκες

Αιολικός Μυτιλήνης: Οι αετοί του ποδοσφαίρου, δεν έχουν μόνιμη κατοικία. Μπορούν όποτε θελήσουν να πετάξουν εκεί που θέλουν. Εκεί που πρέπει και εκεί που τους θέλουν. Και για τον Δημήτρη Παπασπύρου, μάλλον τα στενά τοίχοι της Αθήνας, δεν τον χώρεσαν. Η πρόταση που του έγινε από τον… «μακρινό» Αιολικό, ήρθε την κατάλληλη στιγμή και στην...

Αιολικός Μυτιλήνης: Οι αετοί του ποδοσφαίρου, δεν έχουν μόνιμη κατοικία. Μπορούν όποτε θελήσουν να πετάξουν εκεί που θέλουν. Εκεί που πρέπει και εκεί που τους θέλουν.

Και για τον Δημήτρη Παπασπύρου, μάλλον τα στενά τοίχοι της Αθήνας, δεν τον χώρεσαν. Η πρόταση που του έγινε από τον… «μακρινό» Αιολικό, ήρθε την κατάλληλη στιγμή και στην κατάλληλη συγκυρία, απλά να τον πάρει από τον τόπο που μεγαλούργησε και έγινε προπονητικά μεγάλος και τρανός.

Ο ίδιος για την πρόταση αυτή και τη νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργείται είπε τα εξής, όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου για την προτίμησή της στο πρόσωπο μου. Θεωρώ πως είναι μεγάλη τιμή για έναν προπονητή να δέχεται αυτή την τιμητική πρόταση από μια ομάδα με τόση μεγάλη ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κορυφαία άμυνα της Α’ ΕΠΣΑ έχει… ονοματεπώνυμο: Νίκος Γιαννουλάκης!

Έρχομαι σε ένα πολύ καλό σωματείο, που διακρίνεται για την οργάνωσή του και την άριστη λειτουργία του. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές, αφού διαθέτει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Πιστεύουμε και θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο θα αποτελείται μόνον με νίκες, έχοντας ως φόντο την κατάκτηση της κορυφής. Κάτι που πιστεύω πως μπορεί να επιτευχθεί αφού διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες είμαστε μια γροθιά. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε  τώρα είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσουμε εκεί που πρέπει.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και εκείνο που θέλουμε είναι όταν και εφόσον κάποια στιγμή επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων μας, να δώσουμε ΚΑΙ σ’ αυτούς τη χαρά που θέλουν και περιμένουν, με δεδομένη τη μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα και την αθρόα προσέλευσή τους κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος, πως όλα θα πάνε καλά και όπως τα έχουμε σχεδιάσει».