ΕΠΣ Έβρου – Χατζημαρινάκης: Είναι ανάγκη οι μικροί να επιστρέψουν και πάλι στο φυσικό τους χώρο


Γιάννης Τεριλίδης

ΕΠΣ Έβρου – Χατζημαρινάκης: Είναι ανάγκη οι μικροί να επιστρέψουν και πάλι στο φυσικό τους χώρο


Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, ανέφερε την ανάγκη να επιστρέψουν τα μικρά παιδιά πίσω στο φυσικό τους χώρο και να μη μένουν έγκλειστοι.

ΕΠΣ Έβρου: Ο προβληματισμός και η αγωνία όλων στην παρούσα φάση, να ανοίξουν τα γήπεδα, με ένα τρόπο, όμως δημιουργικό και ουσιαστικό, που πράγματι να δημιουργεί προϋποθέσεις και ελπίδες για το μέλλον, αν μη τι άλλο, δείχνει την άλλη πλευρά του νομίσματος.

Όμως δυστυχώς υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, τα οποία μάλλον θα παραμείνουν  αναπάντητα, όπως για παράδειγμα, τα κλειστά γήπεδα, όσον αφορά τις ακαδημίες. Όλοι, ακόμη και σήμερα, εξακολουθούν να απορούν, για ποιο λόγο και ύστερα από τέσσερις γεμάτους μήνες, οι μικροί μπόμπιρες παραμένουν έγκλειστοι!

Πάνω σ’ αυτό το τόσο μεγάλης και ζωτικής σημασίας θέμα, ρωτήθηκε σχετικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΄Εβρου, που είχε τη δική του άποψη και όχι μόνον, αλλά εμμέσως πλην σαφώς, ζητά από όλους την επίλυση αυτού του καυτού προβλήματος, που ταλανίζει όλη την ελληνική κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα και ερωτηθείς σχετικά είπε:

«Εκλιπαρώ  και παρακαλώ, όλους όσοι εμπλέκονται  με την όλη διαδικασία του ανοίγματος των γηπέδων, να το  δουν (άνοιγμα)  με περισσότερη «τόλμη».  Είναι ανάγκη  όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να βρούμε και να δώσουμε λύση, στους μικρούς πρωταγωνιστές. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τους κρατήσουμε κι άλλο μέσα! Η ζημιά που έχουν πάθει είναι τεράστια και δεν αφορά μόνον τη σωματική τους κατάσταση, αλλά ΚΑΙ τη ψυχολογία.

Όλα αυτά τα χρόνια κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να πείσουμε τους μικρούς να προτιμήσουν  το γήπεδο και να τους οδηγήσουμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δυστυχώς, όλα αυτά ακυρώθηκαν. Και βεβαίως μέχρι ενός σημείου θα συμφωνήσω, για το κλείσιμο, αν και δεν θα έπρεπε, όμως σήμερα και ύστερα από τέσσερις μήνες εγκλεισμού, βρισκόμαστε και πάλι στην αφετηρία! Αυτό είναι ανεπίτρεπτο και να είστε σίγουροι πως θα μας το χρεώσουν οι νεολαίοι, όταν αύριο, αναλάβουν τα ηνία και θα γίνουν πιο ενεργοί πολίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάκης Τσιώλης: Στη Γ’ εθνική με την ΑΕ Μυκόνου!

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news