Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΕΠΣ Ευβοίας: Ρέτσας: Το ποδόσφαιρο ενώνει και ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα

Ο τελικός της ΕΠΣ Ευβοίας, έβαλε τα... γυαλιά σε πάρα πολλούς!
ΕΠΣ Ευβοίας: Ρέτσας: Το ποδόσφαιρο ενώνει και ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα

Ο τελικός της ΕΠΣ Ευβοίας, ήδη έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ποδοσφαιρικής ιστορίας του νησιού, που μόνον μικρή δεν είναι. Ανέκαθεν η Εύβοια ήταν ποδοσφαιρομάνα και ένας χώρος, άρτια οργανωμένος και προγραμματισμένος.

ΟΙ διοργανώσεις της (πρωτάθλημα – κύπελλο),  βρίσκονται στο ψηλότερο ράφι της ποιότητας. Ειδικά ο θεσμός του κυπέλλου και ο τελικός.

Την Τετάρτη στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε ο τελικός κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΑΟ Ν Αρτάκης και ΑΟ Χαλκίς, με την πρώτη να ανακηρύσσεται κυπέλλουχος! Το ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο και ο αγώνας έληξε με τους μονομάχους να αποχωρούν ικανοποιημένοι, έδειξε – κατέδειξε την τεράστια συμβολή της ΕΠΣ Ευβοίας και του προέδρου της Γιάννη Ρέτσα.

Κάτι που σχολίασε και ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα αναφέροντας τα εξής:

«Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ε. Π. Σ. Ευβοίας πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 13 Απριλίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλκίδας και στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Ο. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ και Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ στον 48ο τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών, κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα της Αρτάκης, μεγάλος νικητής όμως αναδείχθηκε ο θεσμός και το ποδόσφαιρο.

Σε μια περίοδο με τα προβλήματα και τις δυσκολίες να συνυπάρχουν, το κατάμεστο από φιλάθλους όλων των ηλικιών γήπεδο της Χαλκίδας, κατέδειξε την προσπάθεια όλων μας για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, τη δύναμη που έχει το ποδόσφαιρο να μας ενώνει και πως ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Εικόνες στο ποδόσφαιρο σαν την προχθεσινή, το προάγουν και το αναβαθμίζουν. Μας κάνουν υπερήφανους και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια στις ομάδες κι όλους όσους συνετέλεσαν σ’ αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Με την ελπίδα ότι τέτοιες εικόνες θα έχουμε και σήμερα στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα της Εύβοιας, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις ομάδες, να επικρατήσει το “ευ αγωνίζεσθαι” και νικητής να αναδειχθεί και πάλι το ποδόσφαιρο».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.