ΕΠΣ Φωκίδος – Αγγέλου: Θέλουμε να ανοίξει το ποδόσφαιρο, όμως συντεταγμένα


Γιάννης Τεριλίδης

ΕΠΣ Φωκίδος – Αγγέλου: Θέλουμε να ανοίξει το ποδόσφαιρο, όμως συντεταγμένα


ΕΠΣ Φωκίδος: Πιστός στρατιώτης  και ο ίδιος λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο Φάνης Αγγέλου, έχει το δικό του τρόπο σκέψη και τη δική του φιλοσοφία, όσον αφορά  το ερασιτεχνικό – τοπικό ποδόσφαιρο.

ΕΠΣ Φωκίδος: Πρωτίστως η σκέψη του είναι και σκέψη των ίδιων των πρωταγωνιστών. Κι εκεί ακριβώς είναι και η ειδοποιός διαφορά του προέδρου της ΕΠΣ Φωκίδος, που τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία. Πως είναι κοντά στις ομάδες και τις υποστηρίζει με κάθε τρόπο.

Κάτι που φαίνεται και στις τοποθετήσεις του, όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει την επικαιρότητα. Πιο συγκεκριμένα είπε:  «Στην παρούσα φάση, εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις αποφάσεις . Δεν μπορούμε να κάνουμε του κεφαλιού μας και να ακυρώσουμε την προσπάθεια που γίνεται κεντρικά και αφορά το συνολικό καλό. Εμείς ως Ένωση θα σεβαστούμε όλες τις αποφάσεις που θα παρθούν και θα προσπαθήσουμε, αφού πρώτα τις γνωστοποιήσουμε στα σωματεία μας, στη συνέχεια θα τις υλοποιήσουμε.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που έχουν αναλάβει αυτούς τους ρόλους και για τα οποία είμαι σίγουρος, πως θα κοιτάξουν να πάρουν την πιο καλύτερη δυνατή απόφαση, που θα αφορά όλους.

Η Ένωσή μας, στο διάστημα αυτό, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει δωρεάν τεστ Covid, μέσω του Δήμου Δελφών, περίπου 1.000, ενώ συνεχίζει και κάνει κινήσεις, ώστε όταν έρθει η ώρα, που θα ανάψει το πράσινο φως, να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε.

Θέλουμε να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο και να ανοίξουν τα γήπεδα, που έκλεισαν σε μια περίοδο, που δεν θα έπρεπε και όταν ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν πολύ χαμηλός. Δυστυχώς η κούραση είναι εμφανής σε όλους και εκείνο που έχουμε μεγάλη ανάγκη είναι το άνοιγμα των γηπέδων και η επαναλειτουργία των ακαδημιών, που αποτελεί το κύτταρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Είμαι υπέρ των ομάδων και οι προσπάθειες που κάνουμε σαφώς και είναι υπέρ τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΣ Γρεβενών – Κουπτσίδης: Πρέπει να ανοίξει ΚΑΙ το τοπικό ποδόσφαιρο αλλά ΚΑΙ οι ακαδημίες

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news