ΕΠΣ Πειραιά - Κεραμυδάς: «Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά»!

Ο Φώτης Κεραμυδάς μίλησε για τη δουλειά που κάνει στη Μικτή Πειραιά!

ΕΠΣ Πειραιά: Η σπουδαία δουλειά που κάνει ο Φώτης Κεραμυδάς στην Κ15 της Μικτής Πειραιά, αποτυπώθηκε όχι μόνον στα τελικά αποτελέσματα των αγώνων που έδωσε το συγκρότημα του Πειραιά, αλλά και στην τελική έκβαση της πρώτης φάσης του διενωσιακού πρωταθλήματος.

Η πρώτη θέση δεν ήταν τυχαία αλλά  είναι  το αποτέλεσμα  της μεθοδικής και της προγραμματισμένης δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα. Ο Πειραιάς για μια χρονιά ακόμη δείχνει πως διαθέτει ταλέντο και ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Κάτι που το επισημαίνει και ο ίδιος ο εκλέκτορας  της Μικτής, που όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε τα εξής: «Είμαι υπερήφανος και ικανοποιημένος που αυτή η πορεία μας σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση, στέφθηκε από επιτυχία. Το ότι τερματίσαμε στην  πρώτη θέση της βαθμολογίας, έναν αγώνα πριν την κανονική διάρκεια  είναι απόρροια πολλών γεγονότων και πρωτίστως ήταν  η άριστη συνεργασία και η ψυχική επαφή που είχαμε ως τεχνικό τιμ με τους  παίκτες.

Όλα τα παιδιά έδειξαν και δείχνουν πάθος και όρεξη για ποδόσφαιρο, ενώ σε κάθε αγώνα  δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως συνέβη και στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Δυτική Αττική που επικρατήσαμε 2-1.

Ήδη με τη νίκη μας αυτή που είναι η 4η  συνολικά σε πέντε αγώνες που έχουμε δώσει και μια ισοπαλία, έχουμε περάσει ΚΑΙ μαθηματικά στους «16» της διοργάνωσης. Θέλω με την ευκαιρία αυτή να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες μου για την τεράστια αυτή προσπάθεια που έχουν καταβάλει.

Και αμέσως μετά να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ένωσης  και τον πρόεδρό μας κ. Σπάθα που βρίσκονται πάντα κοντά μας, καθώς επίσης  τον Σταύρο  ΜορφόπουλοΑπόστολο Μαρουλή και  τη ψυχή της ομάδος τον κ.Κανελλόπουλο (φροντιστής).

Και αφήνω τελευταίους  τους άμεσα συνεργάτες μου, Σταμάτης Μαντζουράνης, Γιώργο Λυμπερόπουλος, Γιώργος Γκοβερίνο (Προπονητής της Κ17), που μαζί δουλεύουμε, προκειμένου ο Πειραιάς, να είναι μέσα στις καλύτερες Ενώσεις.  Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και  θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την υπέροχη προσπάθεια και να προσθέσουμε άλλη μια νίκη και με την Αργολίδα.

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη κι εμείς θα προσπαθούμε πάντα να προετοιμάζουμε όσο καλύτερα  γίνεται τις επόμενες γενιές των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν τις εθνικές μας ομάδες».