ΕΠΣ Πειραιά: Σπάθας: Αυτοί που θέλουν να μας συμβουλέψουν, ας συμβουλέψουν πρώτα τον εαυτό τους…

Έξω από τα δόντια τα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας

ΕΠΣ Πειραιά: Ορισμένοι  πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί  για  το τι κάνουν και κυρίως τι λένε.  Τίποτε δεν μένει μυστικό  στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Γι αυτό  και θα πρέπει κάποιες κουβέντες  πριν ειπωθούν να περνούν από κάποια  φίλτρα,  ώστε να μην δημιουργούν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία  της Ένωσης και των πρωταθλημάτων της.

Σ’αυτό το πλαίσιο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας και με αφορμή  κάποιες ανακοινώσεις ομάδος, είπε τα εξής, με το δικό του μεταφορικό λόγο: «Λίγο πριν τη λήξη των πρωταθλημάτων και  με δεδομένο πως δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα και όλα κατά γενική ομολογία, έχουν πάει καλά, θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και κυρίως για την κόσμια συμπεριφορά τους. Εύχομαι με τη σειρά μου, σε όλες όσες συμμετέχουν στα μπαράζ που ακολουθούν να έχουν μια καλή παρουσία και να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Και όσο για τους αγαπητούς –φίλους παράγοντες  που θέλουν να μας κλείσουν ραντεβού για να μας συμβουλέψουν(!),  τους απαντάμε πως  εμείς δεν προλαβαίναμε να το κάνουμε αυτό, αλλά θα είμαστε κοντά τους όταν έρθει η περίοδος των μεταγραφών  και θα τους συμβουλέψουμε, ώστε αυτές (μεταγραφ),  να πιάσουν τόπο. Ο νοών νοείτω…

Και όσο για  τον τελικό ,  από βδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Πότε θα φύγει η αφρικανική σκόνη;

Τηλεθέαση: Και πως να χάσει ο Σασμος;

Μήπως πρέπει αν το σκεφτεί ξανά ο Πογέτ στην Εθνική;