ΕΠΣ Πειραιά – Σπάθας: Μπορεί να αλλάξει τον ποδοσφαιρικό Πειραιά

Κάποιοι είπαν πως παίζει μπάλα μόνος του! ‘Όμως όλοι συμφωνούν πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να ωθήσει και να εκτινάξει στον έβδομο ουρανό το πειραιώτικο ποδόσφαιρο.

ΕΠΣ Πειραιά: Κάποιοι είπαν πως παίζει μπάλα μόνος του! ‘Όμως όλοι συμφωνούν πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να ωθήσει και να εκτινάξει στον έβδομο ουρανό το πειραιώτικο ποδόσφαιρο.

ΕΠΣ Πειραιά: Και στην παρούσα φάση, αυτό είναι το ζητούμενο. Και ο Γιάννης Σπάθας, αφού περί αυτού ο λόγος, ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του και πάντα με δεδομένο πως ο ισχυρός πειραιώτης παράγοντας, έχει μια μοναδικότητα.

Πως γνωρίζει από πρώτο χέρι, το ποδόσφαιρο, το χώρο, τις ομάδες και τους παράγοντες, ακόμη και με τα μικρά τους ονόματα, τους τελευταίους. Έξυπνος παράγοντας, με πολλές γνώσεις και ιδιαίτερα έμπειρος και διορατικός,  ώστε να διοικήσει τον Πειραιά με δικαιοσύνη και ισονομία, χωρίς διακρίσεις και υστεροβουλίες.

Μαζί του και στο νέο συμβούλιο θα έχει νέα πρόσωπα, ικανά και δραστήρια, ώστε η νέα Ε.Ε που θα προκύψει, να σταθεί αντάξια της υποστήριξης των σωματείων, αλλά και να διαχειριστεί μια Ένωση, με μεγάλο πρεστίζ (λόγω της συμμετοχής και του Ολυμπιακού).

Πάντως μεγάλη αξία, έχει η σωστή του θέση, όλο αυτό το διάστημα, που σεμνά και ταπεινά, μη δίνοντας σε κανέναν το δικαίωμα, έστρωνε το δρόμο των εκλογών, γνωρίζοντας πολύ καλά, πως αυτά τα δυο όπλα, θα του δώσουν και τη νίκη.

Αναμφίβολα ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς, βλέπει στο πρόσωπό του, τον άνθρωπο που έχει την ικανότητα να τον συσπειρώσει και με το δικό του μοναδικό τρόπο να του λύσει όλα τα προβλήματα. Αναμφίβολα μια νέα σελίδα στον Πειραιά ανοίγει με προοπτική και ελπίδα σαφώς για κάτι πιο καλύτερο και δημιουργικό.

Αναμφίβολα η αυριανή μέρα που ξημερώνει θα είναι μια διαφορετική για όλον τον Πειραιά και κυρίως για τις ομάδες και την εν γένει ποδοσφαιρική κοινότητα.

Διαβάστε επίσης:

Ηρακλής: Ερώτηση και αίτημα στη Βουλή για τη σωτηρία του!

Ηλυσιακός – Καρκοβίρης: Όταν συσπειρώνεται ο Ηλυσιακός ανεβαίνει ο πήχης!

Σκούρας: «Ο Πανιώνιος δεν θα πεθάνει – Η τροπολογία δεν έχει αποσυρθεί»