Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΕΠΣ Πειραιά: Σπάθας: Διοργανώσαμε έναν άξιο καθ’ όλα τελικό

Για τον άκρως πετυχημένο τελικό κυπέλλου μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας.
Άλλος ένας τελικός κυπέλλου έφθασε στο τέλος του. Άλλη μια διοργάνωση της ΕΠΣ Πειραιά, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Άλλος ένας τελικός κυπέλλου έφθασε στο τέλος του (Ελλάς ΠοντίωνΠροοδευτική 2-1). Άλλη μια διοργάνωση της ΕΠΣ Πειραιά, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Η διοίκηση της Ένωσης και ο πρόεδρός της Γιάννης Σπάθας, έχουν κάθε λόγο, να υπερηφανεύονται για την εντυπωσιακή εικόνα του τελικού που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Καραϊσκάκη και τον οποίο (τελικό) τίμησαν αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αλλά και φίλαθλοι των δυο ομάδων.

Το ότι στο τέλος όλα πήγαν καλά, αποτυπώθηκε και στις τοποθετήσεις του ίδιου του προέδρου της ΕΠΣ Πειραιά, όταν ρωτήθηκε σχετικά, λέγοντας τα εξής:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μεταξύ δυο ομάδων, που με την παρουσία τους κοσμούν το Πειραιώτικο ποδόσφαιρο. Και όταν μάλιστα έχουν γίνει κινήσεις, όπως ο πρόεδρος της Προοδευτικής κ. Αραβαντινός, που στη λήξη του αγώνα πήγε στην κερκίδα των φιλάθλων των Ποντίων και τους χειροκρότησε, τότε η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία και δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου που ηγείται του συλλόγου.

Εμείς από τη μεριά μας κάναμε τα πάντα, ώστε η διοργάνωση να στεφθεί από επιτυχία και κανείς να μην φύγει με παράπονο. Πιστεύω πως τα καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που αυτές οι ιδιαίτερες στιγμές απαιτούν. ΄Η Ενωση είναι και θα παραμείνει κοντά στα σωματεία και στον αγώνα που δίνουν , σε όλα τα επίπεδα».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.

ΣΧΟΛΙΑ