Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ εθνική: Επανεκκίνηση την Τετάρτη (7/4) με τα εξ αναβολής

Οι εκλογές της ΕΠΟ ανέβαλαν την άμεση επανεκκίνηση στη Γ' εθνική, αλλά αυτή θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (7/4) με τα εξ αναβολής ματς.
Γ’ εθνική: Επανεκκίνηση την Τετάρτη (7/4) με τα εξ αναβολής

Οι εκλογές της ΕΠΟ ανέβαλαν την άμεση επανεκκίνηση στη Γ’ εθνική, αλλά αυτή θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (7/4) με τα εξ αναβολής ματς.

Η ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (27/3) έδινε την δυνατότητα στη Γ’ εθνική να επανεκκινήσει στις 4 Απρίλη, ωστόσο οι εκλογές της ΕΠΟ έφεραν αναγκαστικές αλλαγές στις ημερομηνίες.

Την Παρασκευή (2/4) αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και προφανώς είναι αδύνατο να οριστούν αγώνες το σαββατοκύριακο.

Η επικρατέστερη ημερομηνία για να αρχίσει ξανά η Γ’ εθνική είναι η Κυριακή (11/4), ωστόσο προκρίνεται η Τετάρτη (7/4).

Όχι, όμως, και για τους 10 ομίλους, αλλά για όσους έχουν έχουν… χρωστούμενα. Δηλαδή για όσους υπάρχουν αναμετρήσεις που αναβλήθηκαν εξαιτίας του κορονοϊού.

Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία που προκύπτει από κύκλους μέσα από την ΕΠΟ και αναμένεται να εγκριθεί την Παρασκευή.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων, την προεδρία της οποίας θα αναλάβει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος της Ε.Ε. Άγγελος Δανιήλ, θα προχωρήσει άμεσα στους ορισμούς των εξ αναβολής αγώνων της Τετάρτης (7/4).

 

 

 

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.