Καλλιθέα:

Παραμένει στο «τιμόνι» των «κυανόλευκων» ο 59χρονος τεχνικός, γενική Συνέλευση στις 10 Ιουνίου

Στο πάγκο για την Καλλιθέα θα κάθεται και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Νίκος Παντελής.

Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποίησε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣ Καλλιθέα Σπύρος Παπαδόπουλος με τον έμπειρο τεχνικό η απόφαση που πάρθηκε ήταν η αναμενόμενη.

Οι δύο άντρες «έδωσαν τα χέρια», αποφασίζοντας η συνεργασία τους να συνεχιστεί και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με τον Νίκο Παντέλη να παραμένει στο τιμόνι για να «οδηγήσει» την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Στόχος των δύο ανδρών είναι να συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο βασικός κορμός των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν φέτος, με τις επαφές να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από τις αρχές της εβδομάδας.

Καλλιθέα: Γενική Συνέλευση

Από εκεί και πέρα, στις 18;00 της 10ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καλλιθέας εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση.

Μεταξύ άλλων, θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το διάστημα 16/10/2017 μέχρι 9/6/2019 ενώ θα διεξαχθουν και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η ανακοίνωση της διοίκησης

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ με απόφασή του στις 17/4/2019, προσκαλεί όλα τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καλλιθέας, την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:00 με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός από 16-10-2017 έως και 9/6/2019.

Έλεγχος και έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για το διάστημα 16/10/2017 έως 9/6/2019.

Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.

Αρχαιρεσίες – Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Έγκριση των εγγραφών νέων μελών & διαγραφή των ανενεργών.

Αν η Γενική Συνέλευση ματαιωθεί λόγω έλλειψης απαρτίας θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέρος, την ίδια μέρα και ώρα 19:00 με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης».