Μαρκό: Επίσημα τέλος ο Λουκάς Καραδήμος

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μαρκό, αφού ο Λουκάς Καραδήμος αποτελεί παρελθόν. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μαρκό: «Λύθηκε με κοινή συναίνεση και σε καλό κλίμα η συνεργασία μας με τον προπονητή Λουκά Καραδήμο. Ο Λουκάς Καραδήμος επί εννέα μήνες πρόσφερε τις...

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μαρκό, αφού ο Λουκάς Καραδήμος αποτελεί παρελθόν. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μαρκό: «Λύθηκε με κοινή συναίνεση και σε καλό κλίμα η συνεργασία μας με τον προπονητή Λουκά Καραδήμο.

Ο Λουκάς Καραδήμος επί εννέα μήνες πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Γ.Σ ΜΑΡΚΟ με απόλυτο σεβασμό στους ποδοσφαιριστές, τη Διοίκηση και τους Φιλάθλους, τίμησε με τη στάση του και το ήθος του την ιστορία της ομάδας.

Η Διοίκηση του Γ.Σ ΜΑΡΚΟ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Λουκά Καραδήμο για την πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον άμεσο συνεργάτη του Μάριο Κασσιανό για τις υπηρεσίες του και την πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Πρόεδρος

Μάνθος Βόλης».