Μαρκό- Νικολάου

Δεν είναι μόνον έφορος στη Μαρκό, αλλά κυρίως είναι η μεγάλη ψυχή του συλλόγου. Ο Γιάννη Νικολάου, σε μια εποχή δύσκολη γενικότερα, όπου όλα κρίνονται βάσει  των απόψεών τους, μπορεί εύκολα να διατυπώνει αυτό που επιθυμεί, γουστάρει και νομίζει πως είναι λογικό. Ο έφορος στη Μαρκό δεν ανήκει στους εύκολους παράγοντες, όπου εύκολα εκφράζονται, αλλά...

Δεν είναι μόνον έφορος στη Μαρκό, αλλά κυρίως είναι η μεγάλη ψυχή του συλλόγου. Ο Γιάννη Νικολάου, σε μια εποχή δύσκολη γενικότερα, όπου όλα κρίνονται βάσει  των απόψεών τους, μπορεί εύκολα να διατυπώνει αυτό που επιθυμεί, γουστάρει και νομίζει πως είναι λογικό.

Ο έφορος στη Μαρκό δεν ανήκει στους εύκολους παράγοντες, όπου εύκολα εκφράζονται, αλλά σε εκείνους που όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το κάνει. Όπως τώρα στην πρόσφατη κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ήρθε η ώρα και η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία. Ο ίδιος ερωτηθείς είπε τα εξής: «Όταν βγήκαν οι όμιλοι τις Γ΄ εθνικής δεν είπα αν ήταν  δύσκολος η εύκολος, γιατί  αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Σήμερα στην κλήρωση των αγωνιστικών λέω πως  όλοι παίζουν με όλους. Η ομάδα μας κοιτάζει ψηλά και θα προσπαθήσει στο πρωτάθλημα να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γίνεται.

Παρά τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς και της απαγόρευσης εισόδου των φιλάθλων, πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Εγώ από τη μεριά μου θα συνεχίσω και 4η χρονιά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Ευχαριστώ δημόσια τον χορηγό μας και το ΔΣ που καθημερινά προσπαθούν για το καλύτερο.

Και επι τη ευκαιρία να στείλω το μήνυμα μου προς όλους τους φιλάθλους μας να κάνουν υπομονή και να έχουν εμπιστοσύνη στο χορηγό μας και όλα θα πάνε καλά». .