×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός Λαμίας – Τσουβαλής: Στόχος μας είναι η άνοδος στη Γ’ εθνική


    Γιάννης Τεριλίδης

Ολυμπιακός Λαμίας – Τσουβαλής: Στόχος μας είναι η άνοδος στη Γ’ εθνική


Πολλά πρόκειται να αλλάξουν στο νέο σχεδιασμό του Ολυμπιακού Λαμίας (Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας).

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Τσουβαλής, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πάει με το ίδιο περσινό πλάνο. Ήδη έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, κι εκείνο που ψάχνει είναι τον τρόπο να τον υλοποιήσει.

Κι αυτό θα γίνει μόνον μέσω των νέων προσθηκών που πρόκειται να γίνουν. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά και σε πλήρη συνεννόηση με τον Σπύρο Λέντα τον προπονητή του συλλόγου, το σχέδιο καλά κρατεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ Ρουφ: Έριξε «βόμβα» με Παύλο Μητρόπουλο

Στο μεταγραφικό τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα, που μπορούν να ανταποκριθούν στην άνοδο, που είναι ο στόχος για τη νέα χρονιά και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί όλος ο βασικός μεταγραφικός άξονας.

Κάτι που το δηλώνει και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά, λέγοντας τα εξής:

«Φέτος έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Στόχος μας είναι η άνοδος στο εθνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως ήρθε το πλήρωμα το χρόνου από κάθε άποψη. Και κυρίως έχει ωριμάσει το πράγμα, τόσο σε επίπεδο διοίκησης, όσο και στο αγωνιστικό. Οι φίλοι του συλλόγου μας, θέλουν να δουν το κάτι παραπάνω κι εμείς είμαστε έτοιμοι να το προσφέρουμε.

Ο Ολυμπιακός Λαμίας, είναι για πολλούς το καμάρι της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας κι εμείς θέλουμε να το διατηρήσουμε αναλλοίωτο στην ποδοσφαιρική ιστορία της τόπου μας. Είμαστε στη φάση που μπορούμε κι έχουμε τη θέληση να κάνουμε το όραμα πράξη».


Τελευταία Νέα