Παλληνιακός

Ο Βοιωτός τεχνικός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης

Έπειτα από την αποχώρηση του Βαγγέλη Χαντέ, ο Παλληνιακός βρισκόταν σε αναζήτηση νέου προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι διοικούντες τελικά κατέληξαν στον Δημήτρη Παπασπύρου, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και συμφώνησε άμεσα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Έτσι, ο Βοιωτός τεχνικός αναλαμβάνει να «χτίσει» την ομάδα της Παλλήνης για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής (τέταρτη πλέον, κατηγορία στα ελληνικά πρωταθλήματα), καθώς αναμένεται να υπάρξουν πολλές προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό.

Θυμίζουμε ότι ο Παλληνιακός την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, όπου και τερμάτισε στην 3η θέση του 6ου ομίλου, πίσω από τις δύο ομάδες της Ρόδου που πήραν την άνοδο για τη Football League, τον Ιάλυσο και τον Διαγόρα.

Όσον αφορά τον Παπασπύρου, τα τελευταία 2,5 χρόνια εργαζόταν στον Ηλυσιακό, ενώ κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε Κηφισιά, Πεύκη, ΠΑΟ Ρουφ, Τριγλία Ραφήνας.

Παλληνιακός – Η ανακοίνωση

«Τα χέρια της συνεργασίας έδωσαν ο Παλληνιακός και ο προπονητής Δημήτρης Παπασπύρου.

Ο κ. Παπασπύρου έχοντας δείξει δείγματα της καλής δουλειάς του, συμφώνησε με τον πρόεδρο του Παλληνιακού Δημήτρη Βορβολάκο να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας μας.

Το πάθος του για δουλειά και διάκριση, καθώς και η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, αποτελούν εχέγγυο για μια επιτυχημένη πορεία.

Η διοίκηση και ο κόσμος του Παλληνιακού θα σταθούν δίπλα στον νέο προπονητή για την υλοποίηση των στόχων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. καλωσορίζουν τον Δημήτρη Παπασπύρου στην οικογένεια του Παλληνιακού, του εύχονται καλή πορεία και καλούν τα μέλη και τους φίλους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή!».