Παλληνιακός

Όλοι κρέμονται από την αυριανή απόφαση της ΕΠΟ, προκειμένου να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για την επόμενη, στον Παλληνιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα βρίσκεται οριακά στη ζώνη του υποβιβασμού, στη 10η θέση. Αν σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια που κυκλοφορούν τελικά ο 10ος σωθεί, τότε ο Παλληνιακός θα είναι η μεγάλη νικήτρια του… «κορονοϊού»....

Όλοι κρέμονται από την αυριανή απόφαση της ΕΠΟ, προκειμένου να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για την επόμενη, στον Παλληνιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα βρίσκεται οριακά στη ζώνη του υποβιβασμού, στη 10η θέση.

Αν σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια που κυκλοφορούν τελικά ο 10ος σωθεί, τότε ο Παλληνιακός θα είναι η μεγάλη νικήτρια του… «κορονοϊού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟ Ρουφ ο Μανώλαρος

Πάντως όλοι εύχονται να μείνει η ομάδα στη Γ’ Εθνική και τότε κάτι καλό αναμένεται να γίνει στους κιτρινόμαυρους. Από την άλλη την ίδια στάση αναμονής κρατά και ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας.

Εδώ να τονιστεί πως υπάρχει αμοιβαία διάθεση με τη διοίκηση να παραμείνει στον πάγκο, όμως αυτό θα πρέπει να οριστικοποιηθεί και επίσημα. Κάτι που προς το παρών δεν έχει γίνει και που αναμένεται στο επόμενο διάστημα και με δεδομένη την απόφαση της Ομοσπονδίας.