Παντέλης

Η τοποθέτηση του τεχνικού της Καλλιθέας για την επίθεση που δέχθηκε στο ματς με τον Φωστήρα

Τα… μεθεόρτια της αναμέτρησης του Φωστήρα με την Καλλιθέα καλά κρατούν και μετά τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων, ο Νίκος Παντέλης πήρε θέση για όσα έγιναν.

Ο πολύπειρος κόουτς αναφέρθηκε στο χτύπημα που δέχθηκε από τον ποδοσφαιριστή Μπιταξή, στην… μαρτυρία του γενικού αρχηγού των γηπεδούχων και στην φιλία του με τον πρόεδρο του Φωστήρα Διονύση Πανταζή.

Νίκος Παντέλης: Η τοποθέτησή του

«Επειδή στα 30 χρόνια που είμαι προπονητής δεν έχω ασχοληθεί με εξαγωνιστικά θέματα γιατί δεν είναι η δουλειά μου και δεν με ενδιαφέρει, το τι έγινε στο ημίχρονο και το τι έκανε ο «λεγόμενος ποδοσφαιριστής» Μπιταξής που ήρθε και με χτύπησε πισώπλατα το ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί που ήταν εκεί και πολύ περισσότερο ο γενικός αρχηγός κ. Μπούμπας του οποίου επικαλούμαι την μαρτυρία.

Μάλιστα, ο ίδιος προσπάθησε να χωρίσει τους παίκτες και προσπάθησε να συνετίσει τον ποδοσφαιριστή.

Επειδή έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ στη ζωή μου, θα πω ότι η βλακεία είναι ανίκητη. Άρα δεν μπορείς να κερδίσεις ένας βλάκα.

Το ότι έφυγα με τον κ. Πανταζή μετά το ματς συνέβη γιατί είναι φίλος μου και τιμώ και σέβομαι το Φωστήρα, αλλά για το συγκεκριμένο συμβάν επικαλούμαι την μαρτυρία του κ. Μπούμπα και όλων αυτών που ήταν μπροστά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Καταγγελίες σοκ από Καλλιθέα για Φωστήρα: «Έφαγε μπουνιά ο Παντέλης»!

Απάντηση Φωστήρα σε Καλλιθέα: Οι «φουσκωτοί» και ο προκλητικός Μαρουκάκης

Τα highlights

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram