Παντέλης

Παραιτήθηκε ο έμπειρος προπονητής από την Καλλιθέα...

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας ο Νίκος Παντέλης, ο οποίος έκανε και μία προσωπική δήλωση εξηγώντας τους λόγους της κίνησής του.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε με σκληρή γλώσσα και κατηγόρησε το μέλος της διοίκησης της Καλλιθέας, Μάριο Μπίλιο.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Νίκος Παντέλης:

«Η παραίτηση μου έχει να κάνει με λόγους αξιοπρέπειας και αρχής. Δεν μπορεί η ομάδα να είναι μέσα στους στόχους της και δεν μπορεί κάποιος νεόφερτος παράγοντας ονόματι Μπίλιος πίσω από την πλάτη μου να έχει μιλήσει με έναν προπονητή, τον Σταυρακόπουλο, χωρίς να μου φταίει το παιδί σε τίποτα (ίσα ίσα μου είναι πολύ συμπαθής) και να λέει στον κύριο Παπαδόπουλο: «Θα φύγει ο Παντέλης και θα πάρεις αυτόν, ειδάλλως εγώ σταματώ να βάζω χρήματα στην ομάδα». Είναι απαγορευτικό για εμένα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν προπονητή να με κρίνει ένας χθεσινός επειδή έχει βάλει κάποια χρήματα στην Καλλιθέα, κάνοντας παράλληλα διαφήμιση στο μαγαζί του γεμίζοντας αφίσες το γήπεδο. Αν νομίζει ότι η Καλλιθέα χωρίς να έχω τίποτα με την συμπαθητική ομάδα του Ίκαρου, μπορεί να γίνει Ίκαρος τουλάχιστον με εμένα σαν προπονητή αυτό δεν υπάρχει και δεν μπορεί να γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πανσερραϊκός: Έκανε την έκπληξη με Ολαϊτάν

Γι αυτό αυτό λοιπόν επειδή σέβομαι την πολυετή μου προσφορά στην Καλλιθέα και το δεσμό που έχω με τους φιλάθλους αποφάσισα να φύγω από την ομάδα αφήνοντας την μέσα στους στόχους της. Τα χτυπήματα κάτω από την μέση ο συγκεκριμένος κύριος, να τα κάνει εκεί που τον παίρνουν και όχι σε εμένα.

Ευχαριστώ τον κύριο Παπαδόπουλο, τον κύριο Μητσόπουλο και τον κύριο Παυλόπουλο για τη συνεργασία την άψογη που είχαμε. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε από πέρυσι που είχα έρθει στην ομάδα και βρίσκονταν με το 1,5 πόδι στο τοπικό. Καταφέραμε με τους περσινούς παίκτες να διατηρήσουμε την ομάδα στην Γ’ Εθνική και φέτος να διεκδικεί η Καλλιθέα πρωτάθλημα με πάρα πολλά προβλήματα. Έχω ήσυχη την συνείδηση μου.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την αμέριστη αγάπη και εμπιστοσύνη που μου δείχνει, τον απλό κόσμο της Καλλιθέας και αυτό είναι αμοιβαίο. Αλλά εγώ ουδέποτε στη ζωή μου υπήρξα καραγκιόζης.

Εύχομαι στην Καλλιθέα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει κατηγορία γιατί το αξίζει και θα είμαι ο πρώτος που θα το χαρεί σα να είμαι μέλος της ομάδας. Οτιδήποτε άλλο ακουστεί θα είναι εκ του πονηρού και θα απαντήσω άμεσα.

Νίκος Παντέλης».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram