ΠΑΟ Ρουφ – Καλλέργης: «Βγάλαμε αντίδραση»

Ο Μιχάλης Καλλέργης μίλησε για τη σημαντική νίκη του ΠΑΟ Ρουφ κόντρα στη Σούδα!

Από τους παίκτες που χαίρεσαι να βλέπεις όταν αγωνίζεται είναι και ο Μιχάλης Καλλέργης.  Ο μέσος του ΠΑΟ Ρουφ, γνωρίζει πολλά καντάρια μπάλα κι αυτό φαίνεται από την πρώτη ματιά και μόλις πάρει την μπάλα στα πόδια του… Απίστευτο ταλέντο, που δεν το συναντάς εύκολα στα γήπεδα…

Κι αν κάνεις το λάθος και πας με ταχύτητα πάνω του, τότε το σίγουρο είναι ένα, να χάσεις το τόπι!  Από τους καλούς κεντρώους που έχει η Γ’ εθνική, στον αγώνα με τη Σούδα, πήρε το χρίσμα του MVP. Ήταν ο καλύτερος παίκτης, και φυσικά σημείωσε και το πρώτο γκολ, που ουσιαστικά έβαλε στο παιχνίδι της νίκης της ομάδας του. Ο  ίδιος για το 3ποντο αυτό και ερωτηθείς σχετικά είπε τα εξής:

«Η ήττα της προηγούμενης Κυριακής στην Κρήτη, είναι αλήθεια πως μας πόνεσε! Γι αυτό και ορκιστήκαμε στον αγώνα με τη Σούδα να μπούμε δυνατά και να κυνηγήσουμε τη νίκη. Κάτι που έγινε πραγματικότητα, αφού ως γνωστό επικρατήσαμε 3-0. Αξίζαμε τη νίκη, διότι πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και φυσικά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.

Όσον αφορά το γκολ που σημείωσα, θεωρώ ήταν ένα γκολ, όπου συμμετείχαν και οι συμπαίκτες μου,  όπως άλλωστε συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Στόχος μας  είναι να παίζουμε καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να φθάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Τώρα αν έρθει η άνοδος, καλώς να έρθει και κανείς μας δεν είναι αρνητικός. Άλλωστε γι αυτή (άνοδο) θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Είναι ένας στόχος που έχει τεθεί και πιστεύω πως μπορούμε να υποστηρίξουμε, διότι έχουμε καλή ομάδα και κυρίως πρόσωπα στη διοίκηση που έχουν θέσει τον πήχη  πολύ ψηλά και καθημερινά βρίσκονται κοντά μας και μας λύνουν όλα τα προβλήματα».