Παπασπύρου Μαρκό

Εξαιρετική ήταν η πορεία που πραγματοποίησε η Μαρκό την τρέχουσα περίοδο. Ο Δημήτρης Παπασπύρου και οι παίκτες του δούλεψαν σκληρά και πήραν αυτό που άξιζαν. Τη 2η θέση στη βαθμολογία του 6ου ομίλου και μια θέση στον τελικό του κυπέλλου. Πορεία που αν κάποιος ανατρέξει στη σύγχρονη ιστορία του Μαρκό, μάλλον δεν θα βρει και...

Εξαιρετική ήταν η πορεία που πραγματοποίησε η Μαρκό την τρέχουσα περίοδο. Ο Δημήτρης Παπασπύρου και οι παίκτες του δούλεψαν σκληρά και πήραν αυτό που άξιζαν.

Τη 2η θέση στη βαθμολογία του 6ου ομίλου και μια θέση στον τελικό του κυπέλλου. Πορεία που αν κάποιος ανατρέξει στη σύγχρονη ιστορία του Μαρκό, μάλλον δεν θα βρει και τόσο εύκολα σε καμία σελίδα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟ Ρουφ ο Μανώλαρος

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα ζητήθηκε από τον προπονητή που έβαλε το δικό του λιθαράκι στην αναγέννηση της ομάδος και ο οποίος είπε:

«Η 2η θέση στη βαθμολογία του ομίλου μας, λέει την αλήθεια. Κάναμε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική πορεία, που είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθούμε θετική κριτική από τους αντιπάλους μας, ενώ παράλληλα φθάσαμε στον τελικό του κυπέλλου. Από δω και μπρος θα περιμένουμε όλοι την απόφαση της ΕΠΟ, προκειμένου να κάνουμε το σχεδιασμό της νέας χρονιάς».

Όσον αφορά την παραμονή ή όχι του Παπασπύρου, εκείνο που μπορεί να καταγραφεί με βεβαιότητα είναι πως και οι δυο πλευρές έχουν διάθεση να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη συνάντηση ακόμη για το θέμα αυτό».