Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΠΟΑ: Έδιωξε τον προπονητή και τον προσέλαβε ξανά μετά από έξι μέρες!

Υπάρχουν φορές που δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις για το… πλάνο κάποιων ομάδων. Ο ΠΟΑ το τερμάτισε! Υπάρχουν φορές που μία ομάδα προσλαμβάνει έναν προπονητή και τον διώχνει σχεδόν άμεσα. Τώρα, όμως, είδαμε το ακριβώς αντίθετο. Ο Μανώλης Σκύβαλος αποχώρησε από τον ΠΟΑ την Παρασκευή (22/5). Η ανακοίνωση τότε ανέφερε το εξής: «Το Δ.Σ. του...
Μανώλης Σκύβαλος ΠΟΑ

Υπάρχουν φορές που δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις για το… πλάνο κάποιων ομάδων.

Ο ΠΟΑ το τερμάτισε! Υπάρχουν φορές που μία ομάδα προσλαμβάνει έναν προπονητή και τον διώχνει σχεδόν άμεσα. Τώρα, όμως, είδαμε το ακριβώς αντίθετο.

Ο Μανώλης Σκύβαλος αποχώρησε από τον ΠΟΑ την Παρασκευή (22/5). Η ανακοίνωση τότε ανέφερε το εξής: «Το Δ.Σ. του ΠΟΑ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Μανώλη Σκύβαλο. Η διοίκηση του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Σκύβαλο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και για την προσφορά του. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ίσως οι δρόμοι μας στο μέλλον να συναντηθούν ξανά».

Πόσες μέρες πέρασαν από τότε; Μόλις έξι. Τι άλλαξε; Τα πάντα απ’ ό,τι φαίνεται. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης (27/5) τα μέλη του Ατσαλένιου τα έβαλαν κάτω και διαπίστωσαν ότι μάλλον είχαν κάνει κάποιο λάθος. Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι την τελευταία διετία ο Σκύβαλος είχε κάνει καλή δουλειά και ξεκίνησαν νέο κύκλο επαφών μαζί του. Εντός της Πέμπτης (28/5) ανακοινώθηκε ότι συνεχίζεται η συνεργασία τους και κάπου εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΠΟΑ, έγιναν νέες συζητήσεις με τον Μανώλη Σκύβαλο και υπήρξε συμφωνία για τη νέα χρονιά. Η διοίκηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μανώλη Σκύβαλο για την τεχνική ηγεσία και άμεσα αρχίζουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας χρονιάς και της διαμόρφωσης του ρόστερ της ομάδας μας».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ