Στεφανίδης: «Του χρόνου σε άλλη κατηγορία»


Sportime Team

Στεφανίδης: «Του χρόνου σε άλλη κατηγορία»


Η Επισκοπή ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις και ο Μάρκος Στεφανίδης έσπευσε να ευχαριστήσει την ομάδα.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση.

Αναλυτικά ο Μάρκος Στεφανίδης έγραψε για τη φετινή σεζόν στη Γ’ Εθνική:

«Μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρόνια τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ την ομάδα της Επισκοπής και ειδικά τον πρόεδρο και άνθρωπο πάνω απ’ όλα Μιχάλη Νικολιδάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.

Τον κόσμο και φιλάθλους μας που τόσο ζεστά με αγκάλιασαν με εκτίμησαν και ήταν κοντά στην ομάδα. Τους συνεργάτες μου Στράτο Γιοκαριδάκη και Γιώργο Χαρλαύτη για την άψογη συνεργασία μας.

Τον γενικό αρχηγό Στέλιο Ξυνομιλάκη τους φροντιστές, μασέρ, φυσιοθεραπευτές, γραμματεία και φυσικά τους τεράστιους ποδοσφαιριστές μας που με στήριξαν και μου χάρισαν υπέροχες στιγμές.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή ανάσταση καλό Πάσχα με υγεία και μετά τις γιορτές σωστές αποφάσεις δημιουργικές ιδέες όραμα οργάνωση και πίστη για να είναι η ομάδα του χρόνου σε άλλη κατηγορία».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras