Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το κοινωνικό πρόσωπο του Αχαρναϊκού

Η ομάδα του Μενιδίου στηρίζει έμπρακτα τους οικονομικά ασθενέστερους της περιοχής
Το κοινωνικό πρόσωπο του Αχαρναϊκού

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία τόσο για τον Δήμο Μενιδίου όσο και κατ’ επέκταση για τη χώρα, η νέα διοίκηση του Αχαρναϊκού δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, βοηθώντας τους οικονομικά ασθενέστερους της περιοχής.

Συγκεκριμένα, προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όλη τη συνδρομή για την ερχόμενη σεζόν και όλο τον αθλητικό ρουχισμό στους πολύτεκνους, στους άνεργους και στις μονογονεϊκές οικογένειες του Μενιδίου, όπως επίσης και σε όσους έχουν εισόδημα κάτω από 8.000 ευρώ το χρόνο (κάτι που θα επιβεβαιώνεται με την επίδειξη της φορολογικής δήλωσης).

Η προσφορά ισχύει για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας, δηλαδή για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 μέχρι το 2015 και έχουν όνειρο να φορέσουν τη φανέλα του Αχαρναϊκού, βοηθώντας με το ταλέντο τους το ποδόσφαιρο του Μενιδίου.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου το πρωί 11 π.μ.-1 μ.μ. και το απόγευμα 5 μ.μ.-8 μ.μ. ή να επικοινωνούν με το 6942513311.

Οι εγγραφές θα γίνουν μέχρι τις 3 Ιουλίου και μετά τις 10 Αυγούστου όταν θα ξεκινήσει επίσημα η νέα σεζόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το κοινωνικό πρόσωπο του Αχαρναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.