Βύζας – Χριστόπουλος: Χρωστάω στην ομάδα ένα πρωτάθλημα


Γιάννης Τεριλίδης

Βύζας – Χριστόπουλος: Χρωστάω στην ομάδα ένα πρωτάθλημα


Κίνηση ματ από τη διοίκηση του Βύζαντα, που επέλεξε να βάλει στον πάγκο της, έναν έμπειρο και γνώστη προπονητή, όπως είναι ο Τάκης Χριστόπουλος.

Ο Χριστόπουλος με πολλές παραστάσεις και οδηγίες από ομάδες που συμμετέχουν ακόμη και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ήταν η πιο κατάλληλη λύση, στην παρούσα φάση και ο προπονητής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αθηναίος προπονητής έχει ξαναδουλέψει στον Βύζαντα, όταν ο τελευταίος αγωνίζονταν στον πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής το 2004 και 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνικός Πειραιώς: Στον αέρα η συμμετοχή του στη Γ’ εθνική!

Και άρα πηγαίνει σε μια ομάδα, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, αλλά και τον γνωρίζουν. Ο ίδιος στις δηλώσεις του, ευχαριστεί την πρόεδρο του συλλόγου Γιάννα Ρήγα και αντιδήμαρχο του Δήμου Μεγαρέων για την επιλογή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Χριστόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Πρωτίστως ευχαριστώ την πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιάννη Ρήγα, και των συνεργατών της, για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου.

Ο τρόπος προσέγγισης και κυρίως το γεγονός πως φέτος πάει να γίνει μια πολύ καλή δουλειά στον Βύζαντα (συσπείρωση των πάντων), ήταν εκείνα τα δυο βασικά στοιχεία που με έκαναν να επιστρέψω και πάλι σε μια ομάδα που εκτιμώ ιδιαιτέρως.

Επανέρχομαι σε μια ομάδα που της χρωστώ ένα πρωτάθλημα. Από τη μεριά μου, θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο γίνεται, ώστε το πλάνο να υλοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό του. Παράλληλα εκείνο που θα κοιτάξω επίσης να παντρέψω τους παίκτες της ευρύτερης περιοχής των Μεγάρων και των ταλέντων της ομάδος Νέων του συλλόγου, με κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών.

Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του Βύζαντα, πως όλοι μαζί θα δουλέψουμε ώστε η ομάδα να παίξει καλά και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο με μοναδικό στόχο την άνοδο στη Γ’ εθνική».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news