Βύζας – Χριστόπουλος: Ελπίζω σύντομα να ανάψει το πράσινο φως


Γιάννης Τεριλίδης

Βύζας – Χριστόπουλος: Ελπίζω σύντομα να ανάψει το πράσινο φως


Η βίαιη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω κορονοϊού, όπως ήταν λογικό, επηρέασε τις ομάδες, που είχαν βάλει ψηλά τον αγωνιστικό πήχη. Μεταξύ αυτών είναι και ο Βύζας Μεγάρων.

Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος, που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί.

Αυτός είναι και ο φετινός στόχος. Κάτι που όχι μόνον επιβεβαιώνει και ο Τάκης Χριστόπουλος, που του δόθηκε ο προπονητικός θώκος, αλλά και επαυξάνει. Μεγάλη αξία έχει η τοποθέτησή του σε σχετική ερώτηση που του έγινε, όσον αφορά την παρούσα κατάσταση, αλλά και την επόμενη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Με την επίτευξη της συμφωνίας με τη νέα διοίκηση οι στόχοι ήταν ξεκάθαροι. Αρχικά, η αξιοποίηση των παικτών της ακαδημίας σε συνδυασμό με τον πρωταθλητισμό.

Στην πορεία παρουσιάστηκαν τρεις σοβαροί τραυματισμοί παικτών (Φλέγκας, Παρασίδης – χιαστό, Θεοδωρόπουλος – ρήξη τένοντα) ωστόσο η πορεία μας και τα αποτελέσματα μας δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Παρά τα προβλήματα τα παιδιά που κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες απέδειξαν ότι όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας κρίνεται υπολογίσιμο. Έχει γίνει μια μείξη έμπειρων και νεαρών παικτών με επιτυχία.

Εδώ θα ήθελα να αναφέρω τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από τους συνεργάτες μου και ιδιαίτερα από τον γυμναστή της ομάδας κο Πάικο Λεβεντούρη αλλά και τη συμπαράσταση της διοίκησης του τεχνικού διευθυντή Γιαννακάρη Κω/νου, του γενικού αρχηγού Κόκκαλη Δημήτρη (ο οποίος εκτελεί και χρέη προπονητή τερματοφυλάκων) και οπωσδήποτε σύσσωμης της νέας διοίκησης που ηγείται η κα Ρήγα (πρώην διεθνής μπασκεμπολίστρια αρχηγός εθνικής Ελλάδος.

Στο υπόλοιπο συμβούλιο βέβαια συμμετέχουν παράγοντες έμπειροι όπως ο πρώην πρόεδρος Σάλτας Τάσος που στηρίζουν έμπρακτα τη μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Τα αποτελέσματα έως σήμερα είναι ικανοποιητικά όπως και η εικόνα της ομάδας και βέβαια δεν επαναπαυόμαστε σε αυτά διότι υπάρχουν υπολογίσιμοι αντίπαλοι που διεκδικούν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Βέβαια η πανδημία έφερε όλες τις ομάδες πίσω αλλά στην συγκεκριμένη περίοδο προέχει η υγεία όλων μας.

Περιμένουμε τις εξελίξεις και ελπίζω σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανέλθουμε στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς. Για να κλείσουμε αισιόδοξο να ευχηθώ καλές γιορτές, με υγεία και το νέο έτος να μας βρει στα γήπεδα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news