Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια των οπαδών της Γαλατάσαραϊ στην Ντούρο

Γαλατάσαραϊ: Έντονη είναι η φημολογία που λέει ότι το εμπόδιο για τη μεταγραφή του Αντρέα Μπελότι στην τουρκική ομάδα δεν είναι άλλο από τη σύζυγό του.

Η Τζόρτζια Ντούρο φέρεται να είναι διστακτική στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Κωνσταντινούπολη, επομένως ανέλαβαν δράση οι… οπαδοί!

Από τη στιγμή που η εντυπωσιακή σύζυγος του 28χρονου επιθετικού δεν ήθελε να αφήσει την Ιταλία, με κάποιον τρόπο έπρεπε να πειστεί.

Κατά συνέπεια, οι οπαδοί της ομάδας «βομβάρδισαν» τους λογαριασμούς της στα social media, προκειμένου να τη δελεάσουν να εγκατασταθεί στην Κωνσταντινούπολη.

«Έλα στη Γαλατάσαραϊ», ήταν το κλισεδιάρικο, αλλά σαφέστατο σχόλιο που άφησαν οι περισσότεροι εξ αυτών, σε μία ύστατη προσπάθεια να την πείσουν για το ταξίδι.

Η γνωριμία του ζεύγους έγινε στο Παλέρμο, όταν εκείνος φορούσε τη φανέλα της ομώνυμης ομάδας.

Ο Μπελότι παντρεύτηκε την Ντούρο στις 15 Ιουνίου 2017 και στις 22 Φεβρουαρίου 2021 ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, ονόματι Βιτόρια.

Μάλιστα, η γέννηση έγινε σε μία περίοδο που ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε καραντίνα, λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ Covid.

Την 1η Ιουλίου 2022, η Τορίνο ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Μπελότι, ο οποίος έκτοτε είναι ελεύθερος να έρθει σε συμφωνία με όποια ομάδα θέλει.

Σε περίπτωση που αποφασίσει να απαντήσει καταφατικά στη Γαλατάσαραϊ, ο διεθνής επιθετικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ιταλίας.

Πέραν της Αλμπινολέφε, με τα χρώματα της οποίας αναδείχθηκε στο εγχώριο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ο Μπελότι έχει παίξει στην Παλέρμο (2013-2015) και στην Τορίνο (2015-2022).

Υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ιταλίας (U19, U20, U21), προτού… προαχθεί στην Ανδρών εν έτει 2016.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια των οπαδών της Γαλατάσαραϊ στην Ντούρο:

Μπελότι