×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Η Παρί εξετάζει και δεύτερο Κιλιάν Εμπαπέ!


Τάσος Τσόλκας

Η Παρί εξετάζει και δεύτερο Κιλιάν Εμπαπέ!


Τον πρώτο Κιλιάν Εμπαπέ τον ξέρουμε. Τον γνωρίσαμε στη Μονακό και τον είδαμε να μεγαλουργεί με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και της Εθνικής Γαλλίας!

Ωστόσο υπάρχει και δεύτερο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει μάλιστα ανάλογη προοπτική για διάκριση, όσο και ο μεγαλύτερος συνονόματός του!

Ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση γίνεται γα τον Κιλιάν Εμπαπέ Εντουμπέ Γιάμπα, όπως είναι ο πλήρες του όνομα η Κιλιάν Εμπαπέ, όπως τον φωνάζουν όλοι.

Πρόκειται για ένα 12χρονο παιδί που αγωνίζεται στην ερασιτεχνική Ροσί εν Μπρι και αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, τότε πρέπει να βγάζει μάτια με την τεχνική του κατάρτιση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμεν τον έχει ήδη στο στόχαστρό της. Μάλιστα ο ίδιος ο νεαρός που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, δηλώνει μεγάλος οπαδός των Παριζιάνων και σε ερώτηση που του έγινε, δήλωσε ότι θέλει να μεγαλώσει και να έχει την ίδια καριέρα με τον συνονόματό του, τον οποίο έχει σαν ίνδαλμα.

Ο πατέρας του, Έρικ, μίλησε στην εφημερίδα «Le Parisien» και είπε ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα αν ο γιος του γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά αν όντως γίνει, τότε είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει σύγκριση με τον… μεγάλο Κιλιάν Εμπαπέ, ειδικά από την στιγμή που η Παρί έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για τον 12χρονο νεαρό ποδοσφαιριστή.