Άνθρωποι του τιμ της Παρί πήγαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον Νεϊμάρ, ο οποίος αποχώρησε με φρικτούς πόνους και δάκρυα στα μάτια. 

Ο Νεϊμάρ γύρισε τον αστράγαλο 90 μοίρες και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας και κλαίγοντας

Πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Νεϊμάρ, ο οποίος στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Σεντ – Ετιέν, αποχώρησε τραυματίας στον αστράγαλο.

Πρόκειται για έναν από τους πιο σοκαριστικούς τραυματισμούς που μπορούν να τύχουν σε έναν ποδοσφαιριστή. Ο Βραζιλιάνος, σε προσπάθειά του να αποφύγει τον αντίπαλο χαφ των στεφανουά, ένιωσε τον αστράγαλό του να «διπλώνεται».

Η αντίδρασή του; Σπαρακτική. Όπως ήταν λογικό, ο Νεϊμάρ ένιωσε κατευθείαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έβγαλε μια παρατεταμένη κραυγή που έστειλε το ιατρικό επιτελείο στο γήπεδο, πριν ο διαιτητής δώσει σήμα.

Αμέσως, άνθρωποι του τιμ της Παρί πήγαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον «Νέι», ο οποίος αποχώρησε με φρικτούς πόνους και δάκρυα στα μάτια.

Νεϊμάρ: Δείτε τον σοκαριστικό του τραυματισμό!

Οι φόβοι για πολύμηνη αποχή από τα γήπεδα είναι μεγάλη, καθώς ο 29χρονος γύρισε σχεδόν 90 μοίρες τον αστράγαλό του, προκαλώντας δεδομένα μεγάλη ζημιά.

Το ακριβές μέγεθός της θα διαπιστωθεί σε λίγες ώρες, όταν και θα βγουν οι εξετάσεις και θα εκδοθεί το ιατρικό ανακοινωθέν.

Αστράγαλοι: Το ιατρικό ιστορικό

Ο Βραζιλιάνος πληγώνεται ξανά από τους αστραγάλους του, καθώς και το 2018, στην πρώτη του χρονιά με την Παρί είχε μείνει τρεις μήνες εκτός για παρεμφερή τραυματισμό.

Το μήνυμα του άσου των Παριζιάνων στο Instagram πάντως, εμπνέει ανησυχία, καθώς δείχνει ότι θα μείνει εκτός για καιρό. Φειδωλός στις δηλώσεις του ήταν και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ερωτηθείς σχετικά.

«Και τώρα, αποθεραπεία. Δυστυχώς τέτοιες ατυχίες αποτελούν μέρος της ζωής ενός αθλητή. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να σηκώσω κεφάλι και να συνεχίσω. Θα επιστρέψω δυνατότερος», έγραψε χαρακτηριστικά.