Η Βερονίκ Ραμπιό, μητέρα και μάνατζερ του 23χρονου Αντριέν, φέρεται να ζητάει περισσότερα χρήματα από την Μπαρτσελόνα, κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη μεταγραφή!

Ο Αντριέν Ραμπιό είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν με πιθανότερο προορισμό την Μπαρτσελόνα.

Και λέμε πιθανότερο, γιατί μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία σε όλα μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, όλα θα είναι ανοικτά!

Το αρχικό σενάριο, μετά και την απόφαση της διοίκησης να διακόψει κάθε συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, ήταν ο Γάλλος να μείνει στον… πάγο μέχρι το καλοκαίρι που θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό με την Παρί Σεν Ζερμέν και στη συνέχεια θα πάει όπου θέλει ως ελεύθερος.

Ωστόσο φαίνεται ότι δεν είναι και πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει εκτός αγώνων για ακόμη έξι μήνες και προσπαθεί να εξακριβώσει, αν θα μπορούσε να φύγει από τώρα για την Ισπανία.

Βέβαια η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα για ένα ποδοσφαιριστή, που θα μπορούσε να τον πάρει το καλοκαίρι ως ελεύθερο, ενώ σε μία τέτοια περίπτωση θα κατέβαλε ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ, ενώ θα μείωνε στο μισό (από 10 εκατ. ευρώ, σε 5 εκατ. ευρώ), το αρχικό μπόνους υπογραφής.

Πλέον όμως υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τη Βερονίκ Ραμπιό, μητέρα και μάνατζερ του 23χρονου να ζητάει περισσότερα χρήματα από την Μπαρτσελόνα, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την υλοποίηση της μεταγραφής.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της, η «Mundo Deportivo» και μάλιστα στο ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας υπάρχει η απορία, αν η κα Ραμπιό έχει βρει άλλη πρόταση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να χαλάσει οριστικά η μεταγραφή.