Ζαρντίμ: «Τυχερός που είμαι στη Μονακό»


Sportime Team

Ζαρντίμ: «Τυχερός που είμαι στη Μονακό»


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην ημερίδα «Μαζί δημιουργούμε το μέλλον», την οποία συνδιοργάνωσε η Μονακό μαζί με τον Οδυσσέα Νυδρίου, στη Λευκάδα.

Ο Πορτογάος φιλοξενήθηκε μαζί με την οικογένειά του από τον ιδιοκτήτη της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, στο σπίτι του τελευταίου στον Σκορπιό και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τις σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με έναν πρόεδρο που αναγνωρίζει τη δουλειά μου και εγώ τη δική του ως προέδρου. Μαζί παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη αυτού του συλλόγου. Δουλεύω ήδη τέσσερα χρόνια και αν πάνε όλα καλά, θα συνεχίσω να δουλεύω και άλλα ακόμα», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ημερίδα:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτή την πρόσκληση. Που ήρθα σε μια χώρα που έχω δουλέψει και έχω έρθει για διακοπές. Έχω περάσει από ακαδημίες και όλοι εμείς που δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να αναγνωρίζουμε το λίκνο του ποδοσφαίρου. Το νησί είναι εκπληκτικό. Είναι κατ’ αρχάς συνδυασμός πολλών στοιχείων».


Sportime Extras