ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαμπρός η Ηλίας Σπάθας είχε παράπονα από τη διαιτησία που έτυχε ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο (vid)

Παράπονα από τον τρόπο που αντιμετώπισε ο διαιτητής τον Ολυμπιακό στη Λεωδόρο είχε ο ντυμένος στην τρίχα Ηλίας Σπάθας!
Γαμπρός η Ηλίας Σπάθας είχε παράπονα από τη διαιτησία που έτυχε ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο (vid)

Τελευταία εκπομπή ήταν και ο Ηλίας Σπάθας φόρεσε τα καλά του. Αυστηρό formal ντύσιμο με μαύρο κουστούμι και ομόχρωμη γραβάτα επέλεξε για το κλείσει της σεζόν στη Σούπερ Μπάλα Live του MEGA. Δεν του άρεσε η διαιτησία που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στο γενικό του σχόλιο ο πρώην ρέφερι ξεκαθάρισε πως δεν επηρέασε το αποτέλεσμα η διαιτησία του Γκοντίνιο. Σημείωσε όμως τα αρκετά λάθη που έκανε ο Πορτογάλος διαιτητής. Όχι τόσο στις κρίσιμες αποφάσεις. Ορθώς αποβλήθηκε ο Ποντένσε και πολύ σωστά έδωσε το πέναλτι εις βάρος του Ρίτσαρντς ο ρέφερι, κατά τη γνώμη του Ηλία Σπάθα.

Εκεί όπου είχε άλλη άποψη ήταν στη φάση του Όρτα και το πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός. «Υπάρχει αποτυχημένο μαρκάρισμα πάνω στον Όρτα, έπρεπε να δοθεί πέναλτι». Κυρίως για αυτό είχε τα παράπονά του και σε μερικά ακόμα… ψιλά πράγματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Σπάθας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαμπρός η Ηλίας Σπάθας είχε παράπονα από τη διαιτησία που έτυχε ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.