ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στον τελικό με «εξάρα» και Μίλερ η Μπάγερν

Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες διέλυσε με 6-2 τη Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρίνα»
Στον τελικό με «εξάρα» και Μίλερ η Μπάγερν

Η 26η διαδοχική εκτός έδρας νίκη της στο DFB Pokal (ρεκόρ) ισοδυναμεί με την πρόκριση στον τελικό.

Η Μπάγερν συνέτριψε με 6-2 τη Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρίνα» και περιμένει ποια εκ των Σάλκε ή Άιντραχτ θα αντιμετωπίσει στο «Ολίμπιασταντιον» του Βερολίνου στις 19 Μαΐου.

Χάβι Μαρτίνεθ (3’) και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (9’) φρόντισαν με το καλημέρα να εκδηλώσουν τις άγριες προθέσεις των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου (δέχθηκε κίτρινη στο 11’ και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο) μείωσε με τον Λαρς Μπέντερ στο 16’, αλλά το β’ ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στην Μπάγερν.

Ο Τόμας Μίλερ (52’, 63, 78’) και ο Τιάγκο Αλκάνταρα στο 60’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση του βαυαρικού συλλόγου.

Ο Μίλερ έφτασε τα 27 γκολ, ξεπέρασε τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και έγινε ο δεύτερος σκόρερ της Μπάγερν στον θεσμό του Κυπέλλου, πίσω μόνο από τον ανυπέρβλητο Γκερντ Μίλερ των 78 γκολ.

Αυτό ήταν το πρώτο του χατ τρικ από τον Νοέμβριο του 2014 και την αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στην 50ή του συμμετοχή με τη φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας, ο Σβεν Ούλραϊχ δέχθηκε και δεύτερο γκολ (από τον Λεόν Μπέιλι στο 72’), όμως, η ουσία είναι ότι η ομάδα του επιστρέφει στον τελικό μετά την περυσινή απουσία.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Λ. Μπέντερ, Τα, Σ. Μπέντερ, Ρέτσος (46’ Μπέιλι), Αρανγκίς, Μπαουμγκάρλινγκερ (62’ Αλάριο), Μπελαράμπι (67’ Χένριχς), Χάβερτς, Μπραντ, Φόλαντ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα (46’ Ραφίνια), Ρόμπεν, Μίλερ (80′ Ροντρίγκες), Μαρτίνεθ, Αλκάνταρα (85′ Σίλε), Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

To πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης

Τρίτη (17/4)

Λεβερκούζεν – Μπάγερν 2-6 (16′ Λ. Μπέντερ, 72′ Μπέιλι – 3′ Μαρτίνεθ, 9′ Λεβαντόφσκι, 52’, 63, 78’ Μίλερ, 60′ Αλκάνταρα)

Τετάρτη (18/4)

21:45 Σάλκε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον τελικό με «εξάρα» και Μίλερ η Μπάγερν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.