Η Μπάγερν Μονάχου έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Κομάν, αν ο Γάλλος δεν ανανεώσει

Η Μπάγερν Μονάχου έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Κομάν, αν ο Γάλλος δεν ανανεώσει

Η σεζόν ουσιαστικά θα αρχίσει τον Φεβρουάριο για την Μπάγερν Μονάχου, αλλά οι Βαυαροί κινούν ήδη τα νήματα για την καλοκαιρινή τους ενίσχυση.

Μάλιστα, η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη βρει τον παίκτη που οι Καν και Σαλιχάμιτζιτς πιστεύουν ότι θα κάνει τη διαφορά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ραφίνια της Λιντς.

Ο άσος των «κύκνων» ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα στη φετινή ομάδα και σίγουρα θέλει κάτι παραπάνω στην καριέρα του.

Αυτό μπορεί να το βρει στους κατόχους της Bundesliga, οι οποίοι σκέφτονται τον… αντί-Κομάν, σε περίπτωση που ο Γάλλος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Όπως μεταφέρουν βραζιλιάνικα ΜΜΕ, το ενδιαφέρον για τον Ραφίνια έχει ήδη εκδηλωθεί και μάλιστα οι πληροφορίες μιλούν και για επίσημη πρόταση.

Με 50 εκατ. ευρώ, οι ιθύνοντες της Μπάγερν πιστεύουν ότι η Λιντς θα συμφωνήσει στη μεταγραφή και ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα προσγειωθεί στο Μόναχο.

Τη φετινή σεζόν στην Premier League, τα νούμερα του 25χρονου είναι καλά σε αντίθεση με εκείνα της ομάδας του. Οκτώ γκολ, μερικά από τα οποία με άπιαστα σουτ εκτός περιοχής.

Πάντως, ο εν λόγω παίκτης θα έφερνε μια λάτιν αύρα στους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν αρκετά χρόνια να ψωνίσουν τέτοια προφίλ.