Μπάγερν

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ δεν υπολογίζεται από την Μπάγερν , η οποία είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα ιδιαίτερα χαμηλό ποσό.

Η πώληση του Ματς Χούμελς ήταν μόνο η αρχή. Η Μπάγερν της επόμενης σεζόν δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή που κατέκτησε το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα Γερμανίας. Επόμενος που αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου είναι ο Ζερόμ Μπόατενγκ.

Ο Νίκο Κόβατς θεωρεί πως είναι γεμάτος στις θέσεις των στόπερ μετά την απόκτηση των Μπενζαμέν Παβάρ και Λούκας Ερναντέζ. Ακόμα κι έτσι όμως υπήρχε το σενάριο πως ο Μπόατενγκ θα έμενε ως εναλλακτική λύση, πίσω και από τον Ζίλε. Σύμφωνα με τη Bild όμως, οι Βαυαροί δεν υπολογίζουν καθόλου τον 30χρονο στόπερ.

Μάλιστα είναι διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα τους προσφέρει (μόλις) 15 εκατομμύρια ευρώ!

Ποσό ιδιαίτερα χαμηλό αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μπόατενγκ ήταν τόσα χρόνια βασικός και αναντικατάστατος τόσο στη Μπάγερν, όσο και στην εθνική Γερμανίας.

Την περσινή χρονιά πραγματοποίησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπάγερν, μοιράζοντας και δύο ασίστ. Συνολικά, με τη γερμανική ομάδα έχει οχτώ γκολ και 22 ασίστ σε 286 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάντως ο ίδιος ο Μπόατενγκ δεν το έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από το Μόναχο. Δεν αποκλείεται το σενάριο να παραμείνει στην ομάδα και να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.