×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Bundesliga – Γερμανία: Θα εξηγούν άμεσα τις αποφάσεις του VAR μέσω twitter!


Κώστας Λάππας

Bundesliga – Γερμανία: Θα εξηγούν άμεσα τις αποφάσεις του VAR μέσω twitter!


Η Bundesliga και η γερμανική ομοσπονδία αποφάσισαν να ενημερώνουν επί του… πιεστηρίου του φιλάθλους για τις επίμαχες φάσεις που εξετάζει το VAR.

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχωρούν οι Γερμανοί προκειμένου το ποδοσφαιρικό κοινό να έχει άμεση ενημέρωση για τις αμφισβητούμενες φάσεις στην Bundesliga.

Όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, οι φάσεις που θα εξετάζονται από το VAR θα εξηγούνται άμεσα μέσω ενός λογαριασμού στο Twitter που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό.

Πρόκειται για έναν νέο και άμεσο τρόπο ώστε να εξηγείται ακριβώς και τη στιγμή που συμβαίνει, η απόφασή ενός διαιτητή μετά την εξέταση και την ανάλυση από τον Video Assistant Referee.

Ήδη τέθηκε σε εφαρμογή από την γερμανική ομοσπονδία ο λογαριασμός @dfbschiris στο Twitter όπου θα δημοσιεύεται άμεσα η εξήγηση της απόφασης του διαιτητή σε συνεργασία με το VAR.

Με αυτόν τον τρόπο οι φίλαθλοι και οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα, να μην μένουν μόνο στην τελική απόφαση του διαιτητή, η οποία βάσει πρωτοκόλλου ανακοινώνεται από την οθόνη του γηπέδου αλλά και από τον τηλεοπτικό δέκτη, αλλά να έχουν και την εξήγηση της απόφασης του διαιτητή και του VAR.

 

 

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras