ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Κλείνουν ξανά όλα τα γήπεδα στη Γερμανία!

Σε «μίνι» lockdown μπαίνει η Γερμανία, με αποτέλεσμα να κλείσουν τα γήπεδα μετά τα Χριστούγεννα.
Bundesliga: Κλείνουν ξανά όλα τα γήπεδα στη Γερμανία!

Εικόνες με άδεια γήπεδα που ελπίζαμε να μην ξαναδούμε ποτέ, θα ζήσουμε στο κοντινό μέλλον στη Bundesliga.

H παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού καλπάζει σε όλη την Ευρώπη με τον καγκελάριο της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, να ανακοινώνει μέτρα μίνι lockdown προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωσή της.

Η παρουσία θεατών σε όλα τα αθλήματα δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη και έτσι από την 28η Δεκεμβρίου όλες οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται σε άδεια γήπεδα.

Μάλιστα, προς το παρόν δεν προβλέπεται κάποια ημερομηνία για την άρση του μέτρου και την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες.

Να σημειωθεί ότι στις 7 Ιανουαρίου θα γίνει η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στην Bundesliga και στις 14 του ίδιου μήνα στην Bundesliga 2.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bundesliga: Κλείνουν ξανά όλα τα γήπεδα στη Γερμανία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.