Χουλτ

Στη Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκλας Χουλτ. Μετά από τέσσερα χρόνια αποχώρησε από την Ελλάδα και την Παρασκευή (28/8) ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα. Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Σουηδός αριστερός μπακ. Οι Γερμανοί στην ανακοίνωσή τους αναφέρονται στο πέρασμα του Χουλτ από την Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Στέκονται...

Στη Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκλας Χουλτ. Μετά από τέσσερα χρόνια αποχώρησε από την Ελλάδα και την Παρασκευή (28/8) ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.

Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Σουηδός αριστερός μπακ. Οι Γερμανοί στην ανακοίνωσή τους αναφέρονται στο πέρασμα του Χουλτ από την Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Στέκονται τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ένωση όσο και στο γεγονός ότι έπαιξε μαζί της σε έξι παιχνίδια στο Champins League.

Από εκεί και πέρα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Γέρχαρντ Τσούμπερ δήλωσε: «Ο Νίκλας Χουλτ έχει τη νοοτροπία του παίκτη που μας ταιριάζει. Είναι έμπειρος και έχει κατακτήσει πρωτάθλημα σε δύο διαφορετικές χώρες».

Ο προπονητής, από την πλευρά του, Κέναν Κότσακ είπε ότι «είναι ένας παίκτης με αρκετές παραστάσεις και έχει αγωνιστεί τόσο στην εθνική του ομάδα όσο και στο Champions League. Ως αριστερός μπακ θα αγωνιστεί και από την επόμενη εβδομάδα θα είναι στη διάθεσή μου».

Τέλος, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Έλφσμποργκ δήλωσε: «Όταν έμαθα από τον εκπρόσωπό μου ότι με θέλει το Ανόβερο, ήθελα να μάθω κατευθείαν παραπάνω πληροφορίες. Γνωρίζω το κλαμπ γιατί ανέκαθεν έβλεπα την Bundesliga και τη δεύτερη κατηγορία. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής και θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ».