Sportime

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν: Sold out οι... εξέδρες στο Μπορούσια Παρκ (vid-pics)

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν: Sold out οι... εξέδρες στο Μπορούσια Παρκ (vid-pics)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Υπό το... βλέμμα έστω και νοερά των οπαδών της η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν καθώς τοποθετήθηκαν στις εξέδρες φωτογραφίες 13.000 φίλων της ομάδας στις εξέδρες.

Η Γκλάντμπαχ το είχε αποφασίσει από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε να αρχίσει και πάλι η Bundesliga μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού και τώρα το έκανε πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: La Liga: Ορίστηκε η ημερομηνία της επανέναρξης του πρωταθλήματος

Αποφάσισε να φτιάξει ομοιώματα στις εξέδρες και όποιος ήθελε δίνοντας 19 ευρώ θα μπορούσε να είχε την φωτογραφία του. Αυτό το έκαναν 13.000 φίλοι της ομάδας και στην αναμέτρηση με την Λεβερκούζεν θα υπάρχουν 13.000 φωτογραφίες φίλων της Γκλάντμπαχ στο γήπεδο, σε μια ξεχωριστή κίνηση καθώς τα έσοδα θα διατεθούν σε τοπικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Borussia Monchengladbach will play their first home game today in front of 13,000 cardboard cut-out fans 📸 pic.twitter.com/ZCwZsIwmaM

— B/R Football (@brfootball) May 23, 2020

Επίσης σε κατηγορίες: Διεθνή Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα