Κορονοϊός

Τι συζήτησαν οι ομάδες των δύο πρώτων κατηγοριών...

Ο κορονοϊός ταλαιπωρεί ακόμη όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή στην καθημερινότητα. Στο πλαίσιο αυτού έγινε και η συζήτηση στη Γερμανία για το ποδόσφαιρο της χώρας, ανάμεσα στις ομάδες των δύο πρώτων κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, υπήρξε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις 36 ομάδες των δύο επαγγελματικών κατηγοριών και αυτό που θέλουν είναι να αρχίσουν τα πρωταθλήματα τον Μάιο. Εάν αυτό είναι εφικτό από τον κορονοϊό.

Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες ομάδες τις προπονήσεις τους, έτσι ώστε να κάνουν μία μίνι προετοιμασία. Παίρνοντας όμως παράλληλα και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, κατά του ιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: «Βουτιά» στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο (πίνακας)

Δουλεύουν, δηλαδή, οι ποδοσφαιριστές ανά γκρουπ και με απόσταση μεταξύ τους. Τόσο στο γυμναστήριο όσο και μέσα στο γήπεδο.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμφώνησαν όλοι οι πρόεδροι των ομάδων πως τα πρωταθλήματα μπορούν να αρχίσουν τον Μάιο. Με τα απαραίτητα φυσικά μέτρα.

Όπως αναφέρει το «kicker» θα αρχίσουν οι δύο πρώτες κατηγορίες, με τους αγώνες όμως να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Όπως και όλες οι ομάδες να κάνουν στις εγκαταστάσεις τους τις απαραίτητες απολυμάνσεις και να τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα.