Επίθεση του μέσου της Ρεάλ στον πρώην συμπαίκτη του

Ο Τόνι Κρόος και ο Μεσούτ Οζίλ έχουν υπάρξει συμπαίκτες για πολλά χρόνια στην εθνική Γερμανίας. Ωστόσο ο πρώτος, με συνέντευξη που παραχώρησε στην Bild, δεν πήρε το μέρος του συναθλητή του, σχετικά με τις κατηγορίες που εξαπέλυσε στην Γερμανική ομοσπονδία, για ρατσιστική συμπεριφορά.

«Ο τρόπος με τον οποίο ολοκλήρωσε την καριέρα του στην εθνική, δεν ήταν ο σωστός. Ωστόσο, είπε κάποια πράγματα τα οποία είναι ηλίθια. Γνωρίζει καλά πως δεν υπάρχει ρατσισμός μέσα στην ομάδα, ούτε στην ομοσπονδία. Αντίθετα, έχουμε ποικιλομορφία στην εθνική και το ξέρει. Για χρόνια συμβαίνει αυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κρόος.

Παράλληλα, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον στην εθνική και αποκάλυψε πως θα παραμείνει σε αυτήν ως το 2020.

«Θα μείνω στην ομάδα μέχρι και το Ευρωπαϊκό του 2020. Έχω θέσει αυτό ως στόχο και θέλω να είμαστε εκεί πιο πετυχημένοι σε σχέση με το τελευταίο τουρνουά (σ.σ.: Μουντιάλ), απάντησε και συμπλήρωσε:

«Πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκεφτόμουν ότι χρειάζομαι ένα διάλειμμα για να διατηρηθώ στο ίδιο επίπεδο. Δεν έγινε αυτό τελικά. Με τον Λεβ είπαμε να βρούμε από κοινού μια λύση ώστε να πάρω ανάσες και να βοηθήσω και την εθνική».