Λημνιός: Παραδέχεται ότι τα βρήκε «σκούρα» στην Κολωνία

Ο Δημήτρης Λημνιός βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Γερμανία για λογαριασμό της Κολωνίας. Η σεζόν δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε, όπως παραδέχτηκε.

Ο Δημήτρης Λημνιός βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Γερμανία για λογαριασμό της Κολωνίας. Η σεζόν δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε, όπως παραδέχτηκε.

Ο Δημήτρης Λημνιός αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να πάρει μεταγραφή στη Κολωνία. Όπως τόνισε ο Έλληνας άσος «είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα», αναφορικά με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του.

«Περιμένω τώρα την ευκαιρία μου γιατί έχω αρκετή ποιότητα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Το express.de αναφέρεται συγκεκριμένα στον νεαρό Διεθνή ποδοσφαιριστή, που μίλησε στο πρόσφατο επεισόδιο του  FC documentary “24/7 ”

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στον πρώην επιθετικό του Δικεφάλου για τη φετινή δύσκολη σεζόν στην Γερμανία:

«Τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά για τον νέο παίκτη της Κολωνίας, Δημήτριο Λήμνιο. Ο Έλληνας, ο οποίος μετακόμισε από τον ΠΑΟΚ με υψηλές προσδοκίες, με περισσότερα από τρία εκατομμύρια έχει εξαφανιστεί. Μετά από τακτικές εμφανίσεις στην αρχή, ο γρήγορος δεξιός εξτρέμ έχει μόνο 16 λεπτά συμμέτοχής στη Bundesligaτο 2021. Πριν από τη σύντομη εμφάνισή του εναντίον της Αιντραχτ Φρανκφούρτης (0-2) , αγνοήθηκε έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Μια μη ικανοποιητική κατάσταση για τον ίδιο.

«Θέλω να είμαι ρεαλιστικός: Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα», λέει ο Λήμιος στο τελευταίο επεισόδιο του  FC documentary “24/7 “. Ο γρήγορος ποδοσφαιριστής σίγουρα φαντάστηκε την περιπέτεια της Μπουντεσλίγκα να είναι διαφορετική».

Μάλιστα, ο νεαρός αναφέρθηκε στο ζήτημα, τονίζοντας πως περιμένει την ευκαιρία του:

«Περιμένω τώρα την ευκαιρία μου, γιατί έχω αρκετή ποιότητα. Αυτό που λείπει είναι η συμμετοχή σε αγώνα. Ο ρυθμός εδώ είναι πολύ δύσκολος, οπότε το πιο σημαντικό είναι να μπεις στο παιχνίδι»

Στο αφιέρωμα φιλοξενείται και μια προσωπική φωτογραφία του Λημνιού, με τον συντάκτη του κειμένου να υποστηρίζει πως: «Η τρέχουσα κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική για τον ποδοσφαιριστή, αγωνιστικά τουλάχιστον, ωστόσο, ο Λημνιός αισθάνεται σαν στο σπίτι του όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία. Η καρδιά του είναι με την ομάδα. Υποφέρει και χαίρεται μπροστά στην τηλεόραση. Τώρα πρέπει να πάρει… φωτιά στο γήπεδο».

Μάλιστα, τονίζεται πως «εάν δεν επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο, τότε θα γίνει υποψήφιος για δανεισμό».