Με τα ΜΜΕ τα έβαλαν Ρουμενίγκε, Χένες και Σαλιχάμιζιτς

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της Μπάγερν ολοκληρώθηκε, αλλά δεν είχε… απολύσεις από το προπονητικό τιμ. Το αντίθετο μάλιστα.

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, μαζί με τους Χένες και Σαλιχάμιζιτς, όχι μόνο έβαλαν ασπίδα προστασίας στον προπονητή της ομάδας Νίκο Κόβατς και τους συμπαίκτες του, αλλά τόνισαν σε έντονο ύφος πως από δω και στο εξής, όποια είδηση που γράφεται στα ΜΜΕ δεν ισχύει και δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα, θα αντιμετωπίζεται με… αγωγές.

Ο Ρουμενίγκε είπε πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού στο κλαμπ και τους παίκτες και πως ο Κόβατς έχει την στήριξη όλων, όπως και οι ποδοσφαιριστές. Να τονίσουμε ότι ο Γερμανικός Τύπος έχει κάνει πολύ σκληρή κριτική στην ομάδα για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

«Αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος σε όσα γράφονται. Από εδώ και στο εξής δε θα επιτρέψουμε κανένα ανυπόστατο και υποβαθμιστικό σχόλιο για κανέναν παίκτη ή προπονητή. Θα τους προστατέψουμε, όπως και το κλαμπ. Δε λέμε ότι φταίνε τα ΜΜΕ για την πορεία της ομάδας. Αλλά πρέπει να σταματήσουν τα fake news», είπε ο Ρουμενίνγκ, με τον Σαλιχάμιζιτς να προσθέτει:

«Κατηγορήθηκα για το ότι δε μιλούσα ανοιχτά για το τί γίνεται με τον Κόβατς. Γιατί πρέπει να μιλήσω; Εμείς εκτιμούμε την δουλειά που κάνει. Δεν χρειαζόμαστε να βγάζουμε δημόσια τις απόψεις μας. Αυτό που γίνεται με τον προπονητή είναι προσβλητικό από τα ΜΜΕ. Τρομοκρατήθηκα μόλις είδα τις κριτικές. Έχει την απόλυτη στήριξή μας και το ξέρει».