×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Spiegel: Σε σοβαρή κατάσταση ο Μπεκενμπάουερ


Sportime Team

Spiegel: Σε σοβαρή κατάσταση ο Μπεκενμπάουερ


Σε πολύ άσχημη κατάσταση φαίνεται ότι είναι η υγεία του Φραντς Μπεκενμπάουερ, σύμφωνα με πληροφορίες του Spiegel.

Το γνωστό γερμανικό περιοδικό, μεταφέρει πληροφορίες για τα όσα περνάει ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που είναι αρκετά δύσκολα.

Σύμφωνα όσα αναφέρονται, ο 73χρονος είναι σε κρίσιμη κατάσταση αφού έχουν επιδεινωθεί τα προβλήματα που αντιμετώπιζε,  σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον περασμένο Απρίλιο.

Το Spiegel, επικαλείται πηγές και έγγραφα από τις εισαγγελικές αρχές της Ελβετίας, στα οποία αναφέρονται οι δύο εγχειρήσεις που έχει κάνει στην καρδιά του, ο Μπεκενμπάουερ.

«Η κρίση και η μνήμη του έχουν “θολώσει” και δεν αναμένεται βελτίωση», φέρονται να λένε οι γιατροί όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Μάλιστα ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής, είχε τονίσει ότι μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον κυκλοφορικό του, έμεινε σχεδόν τυφλός από το ένα μάτι.

Η κατάσταση όπως περιγράφεται είναι αρκετά ανησυχητική και μένει να δούμε αν θα βγουν και νέες πληροφορίες που θα ενημερώνουν για την υγεία του.

Αξίζει να θυμίσουμε, ότι ο παλαίμαχος παίκτης, έχει υπάρξει από τα μεγαλύτερα ονόματα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στη Μπάγερν Μονάχου, κατακτώντας πολλούς τίτλους, ενώ από τα μεγαλύτερα του επιτεύγματα ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974 και το Ευρωπαϊκό του 1972, που κατάφερε να πάρει με τη φανέλα της Δυτικής Γερμανίας.Τελευταία Νέα