ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τέλος από τη Ντόρτμουντ ο Σκίμπε

Παρελθόν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ αποτελεί ο Μίχαελ Σκίμπε, μετά από ένα χρόνο σχεδόν που πρόσφερε τις υπηρεσίες του. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, βρισκόταν στις ακαδημίες της ομάδας, ωστόσο δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοίχημα Προγνωστικά 29/5 Μανωλίδης: Η αντίδραση της Λεβερκούζεν! Μάλιστα έχει ανακοινωθεί ότι ο Σκίμπε...
Τέλος από τη Ντόρτμουντ ο Σκίμπε

Παρελθόν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ αποτελεί ο Μίχαελ Σκίμπε, μετά από ένα χρόνο σχεδόν που πρόσφερε τις υπηρεσίες του.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, βρισκόταν στις ακαδημίες της ομάδας, ωστόσο δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοίχημα Προγνωστικά 29/5 Μανωλίδης: Η αντίδραση της Λεβερκούζεν!

Μάλιστα έχει ανακοινωθεί ότι ο Σκίμπε αναμενόταν να βρίσκεται στην Κ23 του συλλόγου αντί της Κ19, αλλά τελικά τα πράγματα άλλαξαν.

Μάλιστα ο Λαρς Ρίκεν, παραδέχθηκε δημόσια ότι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.