×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ζανκτ Πάουλι – Νυρεμβέργη: Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και η αποχώρηση του Διαμαντάκου


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Ζανκτ Πάουλι – Νυρεμβέργη: Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και η αποχώρηση του Διαμαντάκου


Με μεγάλο ενδιαφέρον για το φίλαθλο κοινό έγινε η επιστροφή στην αγωνιστική δράση στη Γερμανία. Οι εικόνες που θα δείτε στα παρακάτω βίντεο έρχονται από το  παιχνίδι της Ζανκτ Πάουλι με τη Νυρεμβέργη (Bundesliga 2) στο οποίο η γερμανική ομοσπονδία τήρησε αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων την ώρα της αποχώρησής από τον αγωνιστικό χώρο μετά το ζέσταμα και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έπρεπε να φορέσουν μάσκα για τα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AS: «Δεν υπάρχει εμβόλιο για τον Χάαλαντ» (vid)

Εν συνεχεία μόλις ξαναβγήκαν από τη φυσούνα για τη σέντρα, δίχως φυσικά το κλασικό τελετουργικό, στον αγωνιστικό χώρο τις πέταξαν στον κάδο.

Από εκεί και πέρα, τα λιγοστά άτομα που έχουν δικαίωμα παρουσίας σε εξέδρα ήταν διασκορπισμένοι, αποστάσεις είχαν οι ποδοσφαιριστές και στο μπουθ, ενώ, οι προπονητές των δύο ομάδων (αγωνίζονται οι Διαμαντάκος και Μαυροπάνος) χαιρετήθηκαν με αγκώνες.

Μάλιστα ο Διαμαντάκος αποχώρησε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης χωρίς να όμως να διευκρινιστεί ο λόγος και αν είχε κάποιο θέματα τραυματισμού. Τη θέση του Ελληνα ποδοσφαιριστή πήρε ο Φιν Όλε Μπέκερ, με τον Διαμαντάκο να παίρνει τη μάσκα του πριν καθίσει στον πάγκο.


Τελευταία Νέα