ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιάννης Κομπότης: Αυτή είναι η χρονιά του!

Ο Λεβαδειακός πηγαίνει με σπασμένα τα φρένα και ο Γιάννης Κομπότης ανυπομονεί να σηκώσει την κούπα.
Γιάννης Κομπότης: Αυτή είναι η χρονιά του!

Ανέβηκε, έκανε τα λάθη του και έπεσε κατευθείαν. Δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη ο Γιάννης Κομπότης πέρυσι πιστεύοντας πως ο Λεβαδειακός θα τα καταφέρει και έτσι.

Μόνο που η πραγματικότητα τον διέψευσε. Δύο στροφές πριν το τέλος υποβιβάστηκαν οι Βοιωτοί. Έπαθε, έμαθε, δεν το ξανάκανε το αφεντικό.

Για τα δεδομένα της Super League 2 το μπάτζετ φέτος είναι υψηλό. Ο Λεβαδειακός κράτησε τον κορμό. Στην ουσία έχει ίδια ομάδα με την περσινή. Κάποιοι λένε πως είναι και καλύτερη αυτή και ας παίζει στη δεύτερη κατηγορία.

Το αποτέλεσμα έμοιαζε δεδομένο από την αρχή. Ο Λεβαδειακός ανεβαίνει αέρα. Στον πρόσφατο τελικό με την ΑΕΛ έδειξε χαρακτήρα και με δύο γκολ στο φινάλε δεν έχασε. Το +7 παρέμεινε και η κούπα πάει στη Βοιωτία.

Ο Γιάννης Κομπότης δεν είναι χθεσινός στο κουρμπέτι και γι’ αυτό δεν άφησε τίποτα στην τύχη του. Η κίνηση-ματ έγινε νωρίς. Ο Λεβαδειακός μπήκε στον Βόρειο Όμιλο και άφησε τους λοιπούς να τρώγονται σαν κοκόρια στον Νότο και εκείνος απλώς περιμένει να περάσουν οι αγωνιστικές για να πανηγυρίσει. Η επιστροφή στα σαλόνια θα έρθει με εμφατικό τρόπο. Μαζί της και τα έσοδα της πρώτης κατηγορίας. Και αυτά ίσως δεν είναι τα μόνα λεφτά που θα πάρει Περιμένει και τον μποναμά του σε περίπτωση πώλησης του Ιωαννίδη. Η χρονιά του ανθρώπου που είναι τα πάντα όλα στον Λεβαδειακό και όχι μόνο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Κομπότης: Αυτή είναι η χρονιά του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.