Γιατί έδωσε ο Νίκολιτς 4 ημέρες ρεπό στους παίκτες του
Ο Μάρκο Νίκολιτς το πήγαινε για 3 αλλά τελικά οι παίκτες του, του ζήτησαν 4 ημέρες ρεπό και εκείνος τους έκανε το χατίρι
Ο Μάρκο Νίκολιτς μάλλον το βράδυ της Κυριακής θα ήταν ο πιο χαρούμενος ποδοσφαιράνθρωπος στην Ελλάδα. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα. Π.χ. και ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ έκανε μεγάλο αποτέλεσμα.
Η ΑΕΚ όμως του Νίκολιτς μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες έβγαλε εις πέρας δυο δύσκολες αποστολές. Από αυτές που ατσαλώνουν κάθε σύνολο. Το κάνουν σπουδαίο, δυνατό και έτοιμο για μεγαλύτερες προκλήσεις.
Η ΑΕΚ αν και δεν προκρίθηκε, έριξε στα σχοινιά τη Ράγιο Βαγιεκάνο, μια ομάδα La Liga. Λίγες μέρες μετά, πάτησε τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο προπονητής της Ένωσης εξέφρασε δημόσια τον σεβασμό για τους παίκτες του. Τους είπε βέβαια, πως φυσικά και δεν έχει τελειώσει τίποτα.
Την άποψη αυτή θα την πει επί 100, από την στιγμή που ο Ολυμπιακόςνίκησε. Και η διαφορά έμεινε στους 5.
Ο Νίκολιτς, ωστόσο, επιβράβευσε τους παίκτες με 4ήμερο ρεπό. Αρχικά ήταν 3ήμερο. Εκείνοι ζήτησαν ακόμα μια μέρα. Το έκανε για δυο λόγους. Το ματς με τον Παναθηναϊκό αργεί. Είναι στις 3 Μαίου. Κρίθηκε πως μια μέρα λιγότερη προπονήσεων δε θα κάνει και την τρελή διαφορά στο recovery και την προετοιμασία.
Επίσης, ήταν και ένας τρόπος να τους εκφράσει το σεβασμό του. Ο Νίκολιτς έχει δείξει πως δεν είναι για λόγια. Θέλει και ο ίδιος να τα κάνει πράξεις. Αυτό ήταν ένα μικρό αλλά καλό δείγμα.
Διαβάστε επίσης
