ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιώργος Κασναφέρης: Κέρδισε στην Κηφισιά!

Ο Γιώργος Κασναφέρης ήταν ένας εκ των μεγάλων νικητών στη «μάχη» του σταυρού στο Δήμο Κηφισιάς
Γιώργος Κασναφέρης: Κέρδισε στην Κηφισιά!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το νέο βήμα που επιχείρησε να κάνει στον πολιτικό στίβο ο Γιώργος Κασναφέρης,

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς εξασφάλισε θριαμβευτικά την εκλογή του στον Δήμο Κηφισιάς από τον πρώτο γύρο, καθώς οι δημότες τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους σε μεγάλο ποσοστό.

Με καταμετρημένο το 100% έλαβε το 64,33%, με 17.704 ψήφους και 22 δημοτικούς συμβούλους για τον συνδυασμό «ΝΑΙ για τον Δήμο Μας».

Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν βρίσκεται και ο παλαίμαχος διαιτητής και τιμ μάνατζερ, καθώς οι σταυροί προτίμησης που συγκέντρωσε έφτασαν τους 966!

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ευχαριστήρια ανάρτησή του:

«Το πρώτο ημίχρονο ενός συναρπαστικού αυτοδιοικητικού αγώνα έληξε με τεράστια επιτυχία του συνδυασμού “ΝΑΙ για το Δήμο μας” και Δήμαρχο Κηφισιάς το Βασίλη Ξυπολυτά.
966 “ευχαριστώ” από καρδιάς σε όλες και όλους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ακόμα περισσότερα “ευχαριστώ” σε όσους ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτή τη διαδρομή και στην οικογένειά μου που στάθηκε δυνατά δίπλα μου.
Από 1/1/2024 αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο, το οποίο προβλέπεται πολύ ενδιαφέρον, στη νέα πορεία της Κηφισιάς!!!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Κασναφέρης: Κέρδισε στην Κηφισιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.