Sportime

Γιουνγκ Μπόις-Παναθηναϊκός: Ο Κόντης κατεβάζει 11άδα με φουλ εκπλήξεις

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην Ελβετία τη νίκη που θα δώσει επιτέλους ηρεμία, ο Χρήστος Κόντης κατεβάζει 11άδα με φουλ εκπλήξεις

Γιάννης Χωριανόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην Ελβετία τη νίκη που θα δώσει επιτέλους ηρεμία, ο Χρήστος Κόντης κατεβάζει 11άδα με φουλ εκπλήξεις
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην Ελβετία τη νίκη που θα δώσει επιτέλους ηρεμία, ο Χρήστος Κόντης κατεβάζει 11άδα με φουλ εκπλήξεις.

Ο Λαφόν ξεκινά βασικός, στην άμυνα μέσα ο Ίνγκασον, αλλάζουν και τα μπακ. Καλάμπρια, Κυριακόπουλος στον πάγκο. Μέσα Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, που τελείωσαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Βασικός ο Σάντσες, το ίδιο και ο Ζαρουρί.

Στο 9 ο Σφιντέρσκι, στον πάγκο ο Ντέσερς. Όλα αυτά στο πρώτο ματς των πρασίνων για τη League Phase του Europa League.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Λαφόν, Κώτσιρας, Τουμπά, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Σάντσες, Σιώπης, Μπακασέτας, Τετέ, Ζαρουρί, Σφιντέρσκι.

Στον πάγκο είναι οι Ντραγκόφσκι, Κότσαρης, Καλάμπρια, Πάλμερ-Μπράουν, Φικάι, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Τσέριν, Ταμπόρδα, Μπρέγκου, Τζούρισιτς, Ντέσερς.

Επίσης σε κατηγορίες: Europa League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιάννης Χωριανόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα