ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Κινδυνεύει να χάσει την Ευρώπη!

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τη Γιουβέντους τη φετινή σεζόν, μιας και τώρα κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών!
Γιουβέντους: Κινδυνεύει να χάσει την Ευρώπη!

 

Δεν έχει τέλος το… μαρτύριο που βιώνει τη φετινή σεζόν Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με το κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών.

Οι συνηθισμένοι σε τίτλους κι επιτυχίες οπαδοί της Γηραιάς Κυρίας καλούνται να συμβιβαστούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς κούπα, κάτι που είχε να συμβεί 35 ολόκληρα χρόνια.

Πέρα από αυτό ωστόσο, τον ακόμα μεγαλύτερο «εφιάλτη» αποτελούν οι αφαιρέσεις βαθμών, οι οποίες έχουν φέρει την ομάδα του Αλέγκρι στην 7η θέση της Serie A.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», υπάρχει κίνδυνος για νέα απώλεια βαθμών με αφορμή την αγωγή εναντίον της Γιουβέντους για λογιστική απάτη, σχέσεις με μάνατζερ και ύποπτες συνεργασίες με άλλους συλλόγους!

Κατά συνέπεια, στη δίκη που θα διεξαχθεί σήμερα (30/5) αναμένονται δύο ενδεχόμενα.

Το πρώτο είναι να επιβληθεί πρόστιμο που θα συνοδεύεται από αφαίρεση επιπλέον δύο βαθμών, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να αποκλείσει τους « Μπιανκονέρι» από τη διεκδίκηση μίας θέσης για το Europa League, αλλά και να τους βάλει σε μπελάδες στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το δεύτερο, είναι η Γιουβέντους να κληθεί να πληρώσει ένα μεγαλύτερο πρόστιμο χωρίς απώλεια βαθμών.

Να σημειωθεί πως μπορεί να είχε πάρει προσωρινά πίσω τους βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί, αλλά τελικά τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών μετά από από την έρευνα που είχε ξεκινήσει από την εισαγγελία του Τορίνο σε βάρος της για ψευδή λογιστικά στοιχεία και κίνηση κεφαλαίων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ από τον Νοέμβριο του 2021.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.

?>